Kérlek adjatok tanácsot, milyen babkocsit vegyek?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt kapunk egy kocsit, de még sem kapunk. Eddig nem foglalkoztam a babakocsikkal fogalmam sincs milyet vegyek. Használtra gondoltam, mert azok olcsóbbak. Nagyon fontos, hogy tudjak vele utazni villamoson, buszon. Autók nincsen, de 1-1 alkalommal azért használjuk anyósom autóját ha vidékre utazunk, így jó lenne ha a babahordozó része autóba tehető lenne és simán az övvel becsatolható lenne. Sokat kell lépcsőn fel és le cipelnem. Őszi-téli (október vége) baba lesz így arra gondoltam mózes kosár is kellene mert abba jól betudnám takargatni mikor sétálunk vagy ha bevásárolunk. kb. 50.000Ft lenne rá és használt is jó. Azt sem bánnám ha a tolókarja állítható lenne bár nem vagyok túl kicsi túl nagy sem. minden kis apró tanácsnak örülök.2013. szept. 6. 10:55
11/15 anonim válasza:
Én pl ilyet vennék, ha az ár és minőség is számítana: [link]
Nem az én hirdetésem, de ugyanilyen márkát használok.
12/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg sok szép és jó kocsit ajánlottatok :D Most majd ez lesz a problémám, hogy melyiket is válasszam. Mindenképpen elmegyünk egy baba boltba és körbe tologatjuk az összes szóba jöhető kocsit és remélem sikerül jól választanunk.
2013. szept. 6. 20:21
13/15 anonim válasza:
Igen vízszintesig dönthető a sportrésze és az összes tartozéka mindkét iránybol feltehető a vázra.Mi szerettuk csak már kinőtte a lányom, még elraktam a tesonak :)
14/15 anonim válasza:
A vízszintest úgy értsd,hogy akár egy ülni még nem tudo babát is simán bele lehet fektetni. Lányom még hason is aludt benne. ;)
15/15 anonim válasza:
Espiro Vector lehet hogy ki tudsz már fogi használtan 50 000 ft körül nagyon jó babakocsi és könnyű is könnyű vele közlekedni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!