Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kérlek adjatok tanácsot,...

Kérlek adjatok tanácsot, milyen babkocsit vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig úgy volt kapunk egy kocsit, de még sem kapunk. Eddig nem foglalkoztam a babakocsikkal fogalmam sincs milyet vegyek. Használtra gondoltam, mert azok olcsóbbak. Nagyon fontos, hogy tudjak vele utazni villamoson, buszon. Autók nincsen, de 1-1 alkalommal azért használjuk anyósom autóját ha vidékre utazunk, így jó lenne ha a babahordozó része autóba tehető lenne és simán az övvel becsatolható lenne. Sokat kell lépcsőn fel és le cipelnem. Őszi-téli (október vége) baba lesz így arra gondoltam mózes kosár is kellene mert abba jól betudnám takargatni mikor sétálunk vagy ha bevásárolunk. kb. 50.000Ft lenne rá és használt is jó. Azt sem bánnám ha a tolókarja állítható lenne bár nem vagyok túl kicsi túl nagy sem. minden kis apró tanácsnak örülök.

2013. szept. 6. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt vettem Baby merc agat lux babakocsit nekünk ülésünk volt így azt nem kértünk hozzá így fizettünk 40ezret érte! Nagyon bevált és vaci új kocsiról van szó. A feltételek mind megvannak amik neked szükségesek. Ha van még kérdésed róla szívesen válaszolok akár privát üzenetben is. :)

2013. szept. 6. 10:58
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Én inkább azt írom le milyet ne vegyél:amit az első írt,azt tuti nem CSAK a babakocsi súlya 15kg,+a hordózó 2,4 kg,ez minden csak nem könnyű.Ne legyen a sportrésznek kagyló ülése,és a 3 kerkű babakocsi sem praktikus.
2013. szept. 6. 11:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem mondtam h hű de könnyű de még mindig könnyebb mint amit előtte én is nézegettem. Aminek a saját súlya csak 20-25kg között volt!! Szóval a többihez képest igenis könnyű. Most ne egy esernyőkocsihoz hasonlítsd azért nem mindegy!!!
2013. szept. 6. 11:34
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem volt ilyen, de a második babának (remélem lesz) lehet ilyet vennék.

Espiro Vector Air

[link]

Azt írja, hogy mózessel csak 8,5 kg, ami nagyon könnyű,

sport résszel 7,5 kg.

Sajna hordozó nincs hozzá, de azt lehet külön is kapni.

Én a mostani tapasztalatom alapján csak használtat vennék (hordozóból is), úgy jóval olcsóbb, és nagyon szépeket ki lehet fogni, jó állapotban.

Szerintem ennek a súlya ebben a kategóriában verhetetlen.

2013. szept. 6. 11:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon bizonytalan voltam a babakocsi témában. Én azt javaslom, hogy menj el jó nagy bababoltba és tologasd meg őket, nézegesd meg személyesen, és amelyik típus tetszik megkeresed használtan vaterán mondjuk. Mikor odamentünk nagyot változott az elképzelésünk :).
2013. szept. 6. 12:03
 6/15 anonim ***** válasza:

Espiro Vector tök jó babakocsinak néz ki, csak a sport részének nem csak a támlája dől, hanem az egész ülésrésze egyben. Pont egy ismerősöm panaszkodott erre. De érdemes megnézni, mert jó kis kocsi.

Ha tudsz, mindenképpen érdemes elmenni egy boltba és tologatni. Szerintem több időt fordítottunk rá, mint az autóvásárlásra. Nem mindegy, mihez fog hozzánőni a kezed évekig. Ha kötött a kereted, akkor érdemes megnézni a használt kocsikat is, jókat lehet kifogni márkásakból is.

2013. szept. 6. 13:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsát és szívesen olvasom a különböző véleményeket, természetes, hogy mindenkinek más kocsi válik be. Rossz véleményeket és ellen véleményeket is szívesen olvasok, mert nekem is tetszik ez a Espiro Vector Air babakocsi, de valaki írta, hogy nem a sport része nem annyira jó, így mindenképpen megnézem boltban is, mert nem akarok félév egy év múlva már megint egy új kocsit venni. Ha már most az elején megvesszük akkor az olyan legyen ami kiszolgálja a gyereket legalább 2 évig. Használtban gondolkodok mindenképpen mert ennél az 50.000Ft nál tényleg nem igazán van többünk rá.
2013. szept. 6. 15:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk ilyen van pirosban.

[link]

Én szeretem. Igaz, hogy nálunk van babakocsi tárolo, de oda míg pici volt a lányom csak a vázat toltam be.A mozesbe aludva vittem fel a lányomat a 3.-ra.:) A babakocsi összesen durván 10kilo.Ilyen mozeses travel system babakocsit ennél könnyebbet nem nagyon fogsz találni. A hordozo-t könnyen be lehet kötni a 3 pontos biztonsági övvel és ha kiveszed az autobol egy mozdulattal a babakocsivázra teheted. Használtan 50alatt megveszed szerintem.:)

2013. szept. 6. 15:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Itt pl. van negyvenért.:)

[link]

2013. szept. 6. 16:02
 10/15 anonim ***** válasza:

Hú, de jó ez a babakocsi, kedves 8-as!

A sportrészét lehet vízszintesig dönteni? Mert csak azt olvastam, hogy 3 pozícióba állítható.

Nekem nagyon tetszik!

2013. szept. 6. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!