Kérlek adjatok tanácsot, milyen babkocsit vegyek?
Én itt vettem Baby merc agat lux babakocsit nekünk ülésünk volt így azt nem kértünk hozzá így fizettünk 40ezret érte! Nagyon bevált és vaci új kocsiról van szó. A feltételek mind megvannak amik neked szükségesek. Ha van még kérdésed róla szívesen válaszolok akár privát üzenetben is. :)
Nekem ugyan nem volt ilyen, de a második babának (remélem lesz) lehet ilyet vennék.
Espiro Vector Air
Azt írja, hogy mózessel csak 8,5 kg, ami nagyon könnyű,
sport résszel 7,5 kg.
Sajna hordozó nincs hozzá, de azt lehet külön is kapni.
Én a mostani tapasztalatom alapján csak használtat vennék (hordozóból is), úgy jóval olcsóbb, és nagyon szépeket ki lehet fogni, jó állapotban.
Szerintem ennek a súlya ebben a kategóriában verhetetlen.
Espiro Vector tök jó babakocsinak néz ki, csak a sport részének nem csak a támlája dől, hanem az egész ülésrésze egyben. Pont egy ismerősöm panaszkodott erre. De érdemes megnézni, mert jó kis kocsi.
Ha tudsz, mindenképpen érdemes elmenni egy boltba és tologatni. Szerintem több időt fordítottunk rá, mint az autóvásárlásra. Nem mindegy, mihez fog hozzánőni a kezed évekig. Ha kötött a kereted, akkor érdemes megnézni a használt kocsikat is, jókat lehet kifogni márkásakból is.
Nekunk ilyen van pirosban.
Én szeretem. Igaz, hogy nálunk van babakocsi tárolo, de oda míg pici volt a lányom csak a vázat toltam be.A mozesbe aludva vittem fel a lányomat a 3.-ra.:) A babakocsi összesen durván 10kilo.Ilyen mozeses travel system babakocsit ennél könnyebbet nem nagyon fogsz találni. A hordozo-t könnyen be lehet kötni a 3 pontos biztonsági övvel és ha kiveszed az autobol egy mozdulattal a babakocsivázra teheted. Használtan 50alatt megveszed szerintem.:)
Itt pl. van negyvenért.:)
Hú, de jó ez a babakocsi, kedves 8-as!
A sportrészét lehet vízszintesig dönteni? Mert csak azt olvastam, hogy 3 pozícióba állítható.
Nekem nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!