Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ezek miért nem jó babakocsik?

Ezek miért nem jó babakocsik?

Figyelt kérdés
Pierre Cardin, Kunert Vip, Bergon, Camarello, Baby design, Raf-pol, Espiro, Hauck, Chipolino és még sokan mások. Amiket ilyen kicsit bénább babawebáruházakban lehet kapni. Mi velük a baj? Hamar tönkremennek?
2013. szept. 2. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak a Raf Pol kocsiról tudok nyilatkozni, mert sajnos olyanunk volt. Tényleg rosszak. Szétesnek, kiesnek a csavarok, szakad az anyag, nagyon nehéz, sok esetben nehéz irányítani. Gyorsan lecseréltük.
2013. szept. 2. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Itt az előbb pont azt olvastad, hogy jó, nem? Legalábbis én nagyon szerettem. 2 éves a lányom és minden nap használtuk, semmi baja.
2013. szept. 2. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:

A "lengyel babakocsi" kifejezést egy mondhatni stílusra értjük. Ilyen a Bergon, Kunert, Raf Pol, stb. Szóval a nagy dögök. (nekem 2 márka volt, mindkettőt imádtam, nem esett szét, nem nyikorgott, nem húzott oldalra)

Mellékesen kétfajta Baby Design sportkocsink volt/van, és mindkettő szuper!

2013. szept. 2. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
A saját példámat írom le, nem olvastam el a hozzászólásokat: rengeteg babakocsit megnéztem a boltokban. Ami tetszett volna 200 volt, nálam 100 volt a határ egy multifunkciós babakocsira, ennyiért csak az előbbikhez képest rosszabb minőségű (anyag), nehéz, babakocsikat találta. Elkezdtem használtakat nézni: nagyon jól választottam: Brio Sing-et, alig látszott rajta a használat, minden huzat kifogástalan állapotban volt, mosható, bázistalp, hordozó, mózes és sport. 1 évig használtuk, napi szinten. Tesót nem tervezünk, ezért eladtam már 85-ért, szóval 15 ezerért lízingeltem 1 évre.....még legalább 2 gyereket kiszolgált volna, hibátlan maradt. Szóval én ezért választottam egy használt drágább kocsit ebben az árkategóriában és a fiamnak is 100x kényelmesebb volt és nekem is könnyebb a közlekedés. Ha lesz tesó, akkor is drágább, használt babakocsit veszek: bugaboo-t vagy brio-t.
2013. szept. 2. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:

még használtan is megéri megvenni, nem 80-150 Ft-ig. Szerintem annyit nem ér egy babakocsi.Főleg ha rosszul választasz,és neked nem jön be.

A Raf-polról hallottam hogy rettenet nehéz.Ha emeleten laksz és oda viszed fel a kocsit, nem fogod bírni.Barátnőm sorsából rudom. 2 hónap után pierre cardinre cserélte.Imádja. Annyi,hogy érdemes olyat venni,aminek nem pici a kereke.

2013. szept. 2. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy Pierre Cardin 2 funkciós, nem szerettem, el is adtam, de végül is a célnak megfelelt, amíg szükség volt rá. Aztán vettünk egy Hauck sportkocsit, ami tökéletesen megfelel az elvárásaimnak. Nagyon strapabíró, jó ideje nyúzzuk már, nem fog egyhamar tönkremenni. Barátnőm Baby design sportkocsit vett, nagyon dicséri.

De soka jót hallottam az Espiro és a Chipolino babakocsikról is.

Kinek ez, kinek az válik be.

2013. szept. 2. 19:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor meg merem venni a Baby Design kocsit! Köszi csajok! 32h km
2013. szept. 2. 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk is Baby design kocsink van! Semmi gond vele! Jó kocsi!! Ti melyiket veszitek belőle?
2013. szept. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!