1/3 anonim válasza:
HÁrom gyerekkel összesen 3 kocsit használtunk. Egyet örököltünk (előtte 3 gyerek használta), ez a harmadik gyerekünknek már nem volt jó mert tönkre ment, egy sportot vettünk újonnan, a harmadikkal még épp ki tudjuk használni, de már csak ingyen fogom tovább ajándékozni, és egyet vettem használtan szintén a harmadik lurkónak, ami fekvő kosaras volt, ahelyett, ami már tönkre ment.
De én sosem adtam igazán arra, hogy csilli-villi dolgaink legyenek. Van, akinek számít, hogy mindene új legyen a babának.
Szerintem babakocsi esetében a kerekek állapota leginkább kérdéses, az megy leghamarabb tönkre, tehát ha az még jó,akkor árulhatod jó áron, ha nagyon lesportolt, akkor max. jelképes összegért.
2/3 anonim válasza:
Úgy vettem észre, eléggé keresettek, sokan vásárolnak használtat. Én személy szerint újat fogok venni a babámnak, de ha a kistestvérek használták volna a babakocsit, akkor azt nyugodt szívvel használnám tpvább. Rokontól akkor fogadnék el kocsit, ha az az én igényeimhez is igazodik.
3/3 anonim válasza:
Mi jó minőségű babakocsit vettünk, ami újonnan nagyon drága. Természetesen használtan vettük,de nagyon szép állapotban, műszakilag is kifogástalan. Használtan olcsóbban vettük, mintha egy új bocs, de "gagyi" kocsit vettünk volna. Mivel egy év lesz a két baba között, az elsőt el kell adnunk (mivel jó állapotban van, egyből akadt rá vevő), és testvérkocsit vettünk szintén használtan (brutál ára van újonnan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!