Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ezek miért nem jó babakocsik?

Ezek miért nem jó babakocsik?

Figyelt kérdés
Pierre Cardin, Kunert Vip, Bergon, Camarello, Baby design, Raf-pol, Espiro, Hauck, Chipolino és még sokan mások. Amiket ilyen kicsit bénább babawebáruházakban lehet kapni. Mi velük a baj? Hamar tönkremennek?
2013. szept. 2. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok anyukának tökéletesek ezek a babakocsik. Én mindegyikről hallok jó véleményt. Hogy nekem miért nem jók és miért nem tetszenek, az más kérdés. Még csak azt sem tudhtom, hogy hamar tönkre mennek-e, mivel egyiket sem használtam és az első babámat várom. A babawebáruházak nem bénák, vannak ott nagyon jó kocsik is, de én megnéztem egy párat ezek közül életben is és nem tetszettek. Vagy instabilnak tűntek, vagy csicsásnak, izléstelennek véltem őket, vagy mindkettő...Aztán az is lehet, hogy bennem van a hiba és túl magasak az igényeim.
2013. szept. 2. 14:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekünk Baby design van, lengyel márka, teljesen jó, elégedett vagyok vele.

Ki mondta, hogy baj van vele?

2013. szept. 2. 14:44
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Mi a környék legnagyobb bababoltjában vettük, a Bergonunkat. Soha nem volt vele semmi gond. Falun lakunk, sok a rossz út, gond nélkül átmegy mindenen.

Sőt baby design kocsit akartam neki sport kocsinak venni, aztán valamiért még is neonatot vettem. De a baby design is jó lett volna.

4/18 anonim ***** válasza:
Pierre cardin-ünk van, a régebbi fajta. Kölcsön kaptuk, tehát már egy gyereket kiszolgált. Mi is meglehetősen sokat használjuk, és semmi baja.Még nem szakadt össze, pedig a fiam enyhén szólva is husos.
 5/18 anonim ***** válasza:

"kicsit bénább babawebáruházakban lehet kapni"

[link]

:)))

Csak egy példa...

2013. szept. 2. 14:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Én is pont egy Baby Design kocsit néztem ki. Az is lengyel? Úton útfélen hallom meg itt is olvasom, hogy csak lengyel kocsit ne vegyek.
2013. szept. 2. 14:51
 7/18 anonim ***** válasza:

már miért lennének ezek rosszak? nekünk camerello van, szeretjük, egyrészt mert elmegy mindenhol (kisvárosban lakunk, és hát nincs mindenhol út, vagy járda, másrészt nem alacsonyról kell a babát felvenni, mert én meg magas vagyok eléggé. Nem a neten vettük, megnéztem egy csomót élőben.

Biztosan vannak drágább kocsik is kevésbé "béna" webáruházakban is, de nekünk az ár (is) fontos volt sajnos.

2013. szept. 2. 14:52
 8/18 anonim ***** válasza:
camarelo, bocs
2013. szept. 2. 14:53
 9/18 anonim ***** válasza:
Az is lengyel és az Espiro is.
2013. szept. 2. 14:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem azért a Brendonban is lehet találni egy két sz.r dolgot. Tegnap épp fürdetőállványt néztünk ott. Hát ha valami instabil akkor az az volt! Nekem egyáltalán nem jön be a Brendon. A kisruhák is horror áron vannak. A pelenka is.
2013. szept. 2. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!