Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik a legjobb babakocsi?

Melyik a legjobb babakocsi?

Figyelt kérdés
Annyi a vàlasztèk, hogy nem lehet dönteni. Nektek milyen van? Mennyiért vettètek?
2013. aug. 26. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:

vegyél olyat, ami kombinálható, tehát egy vázra lehet mózest, sportrész és hordozót tenni. (nekem ilyen van, mózeses kocsit vettem, aztán hozzá utólag ráilleszthető hordozót, nagyon-nagyon-nagyon olcsón, mert rászántam kis időt, és böngésztem a netet. az ár - ami ne legyen mérvadó, piszok szerencsém volt: quinny mózes + váz 10 ezer, maxi cosi hordozó 5 ezer)

bőven jó használtat venni a neten, felesleges sok pénzt kiadni ezért.

azért nem mind1, hogy kertes házban, vagy emeletesben laksz, ahol mondjuk nincs lift (ez utóbbi esetben fontos, h könnyű legyen a kocsi)

2013. aug. 26. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy milyen körülmények között óhajtod használni. Kertes ház, vagy panel, kell-e emeletre, tömegközlekedési eszközre cipelni, autótok van-e, oda befér-e. Szóval mindenkinek más a legjobb. Meg ugye az sem mindegy, hogy mennyiért kell a tutit megtalálni. Nekem ez a tuti:

[link]

2013. aug. 27. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, neked mik az elképzeléseid. Nekünk Espiro Vector Air van. Én ezt imádom, minden igényem kielégíti, kisfiam is imád benne lenni. Néha úgy érzem, alul a csomagtartó része lehetne nagyobb, de egyébként meg vagyok vele elégedve. Könnyű a váza, kicsire összecsukható, kerekei is leszerelhetők, így még kisebb helyet foglal el az autóban. Nézz utána neten, mindent leírnak róla.
2013. aug. 27. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Attol fugg hol hasznalnad mennyit koltenel ra es neked mi fontos egy babakocsinal.

1. Gyerek : graco quatro deluxe.nehez babakocsi eleg stabil, de nem fordithatod szembe a babat csak a hordozoban es csak textil mozes kaphato hozza

Ezt lecsereltem egy 3 kerekure ami sokkal konnyebben iranyithato volt, nagy felfujhato kerekeivel ringatozott benne a lanyom nem razkodott, de szinten nem volt szembefordithato

2.baba maxi-cosi mura3 van es imadom.nagy batar, de csaladi hazban lakunk.a kocsiba siman befer(ne meg masik 2is belole).

Amiert ezt valasztottam: strapabiro, igy meg egy babat kiszolgal majd.minden ules (sport, hordozo , mozes) mindket iranybol rogzitheto es van hozza isofix talp.

Nekunk ez a tokeletes babakocsi

Ami meg tetszik az abc desigbe cobra csak a kerekei sajna nem felfujhatosak

2013. aug. 27. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy azt az előttem író is említette a maxi cosi nsgyom strapabíró kocsi es jol is néz ki, praktikus.Nekem túl nehéz mert 2. emeleten lakunk és lift nincs. ABC dedign cobràval én is szemezek, mert könnyű, nem néz ki rosszul.Leginkább a casuslplay kudu tetszik, mert nagyon szép, praktikus és ülőrésszel is cssk 9,7 kg.De nagyon drága. Még nem vettem mdg a kocsit. Várok még vele.26hkm
2013. aug. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!