Melyik a legjobb babakocsi?
vegyél olyat, ami kombinálható, tehát egy vázra lehet mózest, sportrész és hordozót tenni. (nekem ilyen van, mózeses kocsit vettem, aztán hozzá utólag ráilleszthető hordozót, nagyon-nagyon-nagyon olcsón, mert rászántam kis időt, és böngésztem a netet. az ár - ami ne legyen mérvadó, piszok szerencsém volt: quinny mózes + váz 10 ezer, maxi cosi hordozó 5 ezer)
bőven jó használtat venni a neten, felesleges sok pénzt kiadni ezért.
azért nem mind1, hogy kertes házban, vagy emeletesben laksz, ahol mondjuk nincs lift (ez utóbbi esetben fontos, h könnyű legyen a kocsi)
Az attól függ, hogy milyen körülmények között óhajtod használni. Kertes ház, vagy panel, kell-e emeletre, tömegközlekedési eszközre cipelni, autótok van-e, oda befér-e. Szóval mindenkinek más a legjobb. Meg ugye az sem mindegy, hogy mennyiért kell a tutit megtalálni. Nekem ez a tuti:
Attol fugg hol hasznalnad mennyit koltenel ra es neked mi fontos egy babakocsinal.
1. Gyerek : graco quatro deluxe.nehez babakocsi eleg stabil, de nem fordithatod szembe a babat csak a hordozoban es csak textil mozes kaphato hozza
Ezt lecsereltem egy 3 kerekure ami sokkal konnyebben iranyithato volt, nagy felfujhato kerekeivel ringatozott benne a lanyom nem razkodott, de szinten nem volt szembefordithato
2.baba maxi-cosi mura3 van es imadom.nagy batar, de csaladi hazban lakunk.a kocsiba siman befer(ne meg masik 2is belole).
Amiert ezt valasztottam: strapabiro, igy meg egy babat kiszolgal majd.minden ules (sport, hordozo , mozes) mindket iranybol rogzitheto es van hozza isofix talp.
Nekunk ez a tokeletes babakocsi
Ami meg tetszik az abc desigbe cobra csak a kerekei sajna nem felfujhatosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!