Praktikus babakocsi kellene, melyik lenne a legjobb?
Nagyon sokat járunk vonattal, busszal. Ezért babahordozó és egy babakocsi vázban gondolkodom egyenlőre. Később persze a babakocsit kellene vinni a tömegközlekedéssel.
Milyen kombinációk a legjobbak?
Maxi Cosi babahordozóm már van. Ehhez milyen vázak kompatibilisek, és a márka minden típusa vagy csak egyes típusok, gondolok pl a quinny vázra.
Nem lenne fontos a Maxi Cosi babahordozó, mert lecserélném, ha más hordozó/babakocsi váz praktikusabb.
Ráadásul nem szeretnék egy vagyont költeni a vázra/babakocsira.
A maxi cosi honlapon meg tudod nézni, mivel kompatibilis, de talán a brendonén is.
Nekünk Quinny zapp xtrank van. Könnyű, ami jó, ha fel-le emelgeted utazás során. Mózest nem tehetsz rá, de a maxi cosi hordozót igen. Dönthető. Szerintem ez jó lenne nektek. Bár nem olcsó, árulnak használtan is. Ha mégis ezt választanád, a babavárról rendeltem én. Több mint egy tízessel olcsóbb, nagyon korrektek.
Ja és később sem kell kis esernyőkocsit venned, kis helyen elfér és nagyon könnyű. Kiszolgál végig, ha nem ragaszkodsz a mózeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!