Szerintetek melyik a legjobb sport babakocsi, ami könnyű, kényelmes, esernyőre csukható, elfogadható ára van?
Attól függ mennyi idős gyerkőcnek vennéd, és mik at elvárások a felsoroltakon kívül. Mert nekünk 2 sport kocsink is van, és mindkettő nagyon szuper, imádom, de mindkettőt másra használom.
Az egyik az ABC Design Primo, ami szinte vízszintesig dönthető, tehát ha tudom, hogy aludni a fog a lányom, akkor mindenképpen ezzel indulunk. A bevásárló kosár része is nagy, úgyhogy vásárláshoz is ezt használom. Viszont nehezebb, tehát én lépcsőn nem tudom felemelni vele együtt a gyerkőcöt, szerintem bkv-zni sem lenne egyszerű, bár nem szoktunk...
A másik, amit most vettünk, hogy 1 éves lett...hát egyszerűen imádom, pedig ennél aztán nem láttam még olcsóbb babakocsit, de nagyon szuper. Ugyan ez nem dönthető, de 4,6 kg, tehát ha benne ül a lányom is felszaladok vele a lépcsőn gond nélkül. Nagyon könnyű irányítani is, bolygósíthatóak elől a kerekek, és irtó picire lehet összecsukni...igazából ezért is vettük, mert megyünk majd nyaralni, és hogy elférjen az autóban a többi cuccunk mellett.
Szóval én mindkettőt nagyon jó szívvel ajánlom, nekem a kicsi most az új szerelmem, pedig én szeretem a minőséget, úgyhogy nagyon pozitívan csalódtam ebben az olcsó kis kocsiban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!