100. 000 Ft alatti 3in1 babakocsit ajánlanátok nekem?
Novemberi baba lesz az első, de több gyerek a terv, úgyhogy használtat nem szeretnék.
Többnyire aszfalton használnám, ritkábban terepen. Lépcsőn cipelni max. félemeletig kéne. Szeretném összecsukva egy közepes kocsiba gyömöszölni.
Bármilyen hozzászólást szívesen várok, akár olyat is, hogy mire figyeljek, vagy milyet NE vegyek semmiképp.
Az Espiro Vector Air 3:1 tetszett nekem, az még épp beleférne a költségvetésbe, de azt mondják nagyon kicsi. A masszívnak tűnő viszonylag olcsó lengyelekről meg szinte csak rossz a vélemény.
Nagyon elveszettnek érzem most magam, akkora a kínálat.
Fiú lesz :)
Az Espirok tényleg jónak tűnnek. Ez a Raf-Pol milyen minőségnek számít? Nem nagyon hallottam róla, de úgy látom ez is lengyel.
Peg Perego -> ezek szerint annak az ismerősömnek nem volt szerencséje :)
Köszönöm megintcsak a hozzászólásokat.
Akkor Raf-Pol leszavazva :)
Ismerősök ajánlották még ezt (Griaffe Club SH-618), kettőnek is van, és jókat is írnak róla ahogy láttam a neten is: [link]
Valakinek van ellenvéleménye? Mert az Espiro mellett még ez amin nagyon gondolkodom.
Én is meg voltam veszve a Vectorért, de nálam is kicsúszott a költségvetésből 10-20 ezerrel, egyszerűen sajnáltam rá de nem bántam meg, mert mint később néztem mikor már megvolt a babánk, nagyon kis pici, alacsony, a kosara pedig röhejesen kicsi, semmire való. Ez az Atlantic már életképesebbnek tűnik, bár személyesen nem néztem, de inkább abban gondolkodnék.
Egyébként most vettek tesómék egy Hauck Viper Trio-t, és én totál meglepődtem, mert tudom, hogy itthon elég rossz véleménnyel vannak erről a márkáról, pedig Németországban nagyon szeretik. Tesóm nagyon beleásta magát a dologba, és az árának a többszörösét is megtehették volna, hogy kiadják egy babakocsiért, de mégis emellett döntöttek. A hordozójának még a töréstesztje is jó minősítést kapott, valamelyik német oldalon nézegettük...
Lengyelt pedig semmiképp...de ha odamész és tolsz rajtuk 2 métert magad is rá fogsz jönni, hogy nem kéne :)
Nálam egyébként ezek a szempontok vannak, amik használat közben jöttek ki: a nagy bevásárlókosár!!!! Minél kisebbre lehessen összecsukni, hogy a kocsiba beférjen a csomagok mellé, ha utazni kell. Sportkocsi résznél, a karfa résznél a gyerkőc lábai között legyen valami, pánt, hogy ne kelljen mindig bebiztonsági övezni a picit, mert ugyebár ha nincs ott semmi, és nincs bekötve, akkor kicsúszhat. Én nem szerettem a biztonsági övet használni, míg nem akart konkrétan kimászni, de ez már bőven 1 éves kor fölött van.
Most a 3 kerekűek nekem spec jobban tetszenek, de nekünk 4 kerekű volt, azzal sincsen semmi gond.
Szia!
Lehet, kicsit későn írok, de ha még nem vettél volna babakocsit, akkor tudnám ajánlani a Pierre Cardin PS682-t. A 3:1-ben variáció 73.000 ft. Mi nagyon szerettük. A mózes elég nagy, ameddig kell, és a sport rész is. 2 éves múlt a kisfiam, amikor megváltunk tőle, de semmi baja nem volt és nagyon sajnálom azóta is. Ha lesz második babánk és még lehet kapni, biztos újra ezt a babkocsit választom. :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!