100. 000 Ft alatti 3in1 babakocsit ajánlanátok nekem?
Novemberi baba lesz az első, de több gyerek a terv, úgyhogy használtat nem szeretnék.
Többnyire aszfalton használnám, ritkábban terepen. Lépcsőn cipelni max. félemeletig kéne. Szeretném összecsukva egy közepes kocsiba gyömöszölni.
Bármilyen hozzászólást szívesen várok, akár olyat is, hogy mire figyeljek, vagy milyet NE vegyek semmiképp.
Az Espiro Vector Air 3:1 tetszett nekem, az még épp beleférne a költségvetésbe, de azt mondják nagyon kicsi. A masszívnak tűnő viszonylag olcsó lengyelekről meg szinte csak rossz a vélemény.
Nagyon elveszettnek érzem most magam, akkora a kínálat.
Ha nem ragaszkodsz az újhoz, akkor egy ilyen remek választás lehet. Nekem csak a sport része van, de rendszeresen fuvarozok vele két gyereket, egy 17 hónapost, és a 3 és fél éves tesóját, aki a tesófellépőn áll. De múltkor például mindkettő bent ült a kocsiban. Nekem mondjuk ez a szín nem tetszik, de hirtelen ilyet találtam.
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért nem akarok használtat, mert ha már használták mondjuk 2 gyereknél, még 2-3 gyereket nem valószínű, hogy kibír.
Peg Pregora valaki mondta, hogy nagyon szarok a kerekei, nem éri meg az árát.
nekünk espiro atlanticuunk van.épp hogy 100.000ft alatt van,remélem tudtam segíteni,mi imádjuk:)
és ezt a babakocsit ajánlanám(nem ebben a színben,csak ezt találtam meg) még,húgom babájának ilyen volt,szerették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!