Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek szinre melyik...

Szerintetek szinre melyik babakocsi jó fiúnak is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 11. 07:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
legutolso nagyon király,de az elötte levö se rossz
2013. aug. 11. 07:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindharom szin siman jo fiunak (egyebkent lanynak is kivalo)

Nekem a legjobban az elso tetszik, almazold korszakban vagyok, a 3 eves fiamnak egy rakas almazold cuccot vettem mostansag. :-)

2013. aug. 11. 08:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem a középső tetszik
2013. aug. 11. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Mindhárom uniszex szerintem.

Ha én venném, talán az elsőt a viráminta=lányosabb volta miatt zárnám ki, legfiúsabb az utolsó, de nekem legjobban a középső tetszik.

(Amúgy nem akarok beleszólni, mert nem használtam, de anno rengeteg rossz véleményt olvastam a Rafpolokról, és bár a nagy színválaszték+ára elég csábító volt, mi nem mertük emiatt megvenni.)

2013. aug. 11. 08:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Mind3 :)
2013. aug. 11. 09:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindhárom jó fiúnak,de.... rafpolt neee. Fél év után esik szét és marha nehéz maga a kocsi is.Borzalom,tapasztalatból!
2013. aug. 11. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
nekünk ilyen van/volt,15 hónap után cseréltem le könyebb sportra,addig csak ezt használtuk,az összes részét!!! Én szerettem!!
2013. aug. 11. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem igazan csak az utolso fius.
2013. aug. 11. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Színre mindegyik jó lehet, de ne vegyél ilyen kocsit. Nekünk pont ilyen volt, 7 hónapos volt a fiam, mikor eladtam. Borzasztó rossz kocsi sajnos.
2013. aug. 11. 20:07
 10/12 böbe22 válasza:
Mindegyik nagyon szép, de ugyan itt láttam zöldet is ami nagyon szép, és olyan nyugtató szinnek tünik. :-)
2013. aug. 16. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!