Melyik babakocsi lenne jó?
Sziasztok. Kisfiam 8 hónapos lesz , 10,5 kg , még nem ül stabilan . Nem találok olyan babakocsit ami igazán jó lenne.Tapasztalatokat is várok.a főbb szempontok
-Travel system - sokat autózunk . Mózes már nem kell neki
- Nagy kerekek a rossz utak miatt
- Jó lenne a 3kerekű de nem baj ha 4.
-15-20 kg-ig bírja.
Köszönöm
Igen, szerintem te tudod rosszul.
És, hogy a babakocsi kérdéshez is hozzászóljak:
Én egy régebbi fajtát, Quinny Freestyle-t használok (használtan vadásztam mert ilyet szerettem volna), az minden terepet kibír, 3 kerekű, fújható kerekei vannak, jó nagy, tágas, viszont a kocsiba elég nehéz berakni (mondjuk nekünk pici autónk van), bár szét lehet szedni, a kerekeit egy mozdulattal fel és le lehet tenni, ez egy nagyon masszív kocsi, eddig még nem csalódtam benne, minden terepen elment a hótól a nyakig érő sárig.
nem kell stabilan ülnie még.
milyen árban gondolkozol, kérdező?
1. vagyok.
Bocsi nem beszólni akartam de az én lányom 7 hósan már stabilan ült ebből indultam ki...
esetleg ilyen?: [link]
Nekünk ilyen babakocsink van (csak más színben) és egyszerűen imádom! Erre azért akadtam, mert a fiam után kislányom lesz és csajos színű mózest ill. hordozót keresek a sport ülésnek marad a kék. 18 kg-ig bírja, de néha még a "kajla" 5 évesem is beleül a 20 kilójával. Az ülése majdnem vízszintesbe dönthető úgy, hogy a baba lába nincs az égbe, mint némelyik babkocsikban. Amit még imádtam rajta, az hogy a vázra mindkét irányból rá lehet tenni az ülést, így sose süt a szemébe a nap.A kerekei egy gombnyomással kiszedhetőek, így könnyebben befér az autóba. A hatalmas kerekeivel sehol nem akadtunk el, én imádtam. Itt a leírása: [link]
És egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=aNEs3Hfxzyo
3. vagyok. Én ABC Design Cobra-t javaslom, nekünk ez van, egyszer sem csalódtam benne. Nagyon egyszerűen szétszedhető, összerakható, rendszeresen murvás úton, erdőben is használjuk, nagy hóban is kiválóan használható volt. Iszonyú nagy a pakolós rész alul, ha ez is szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!