Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsi lenne jó?

Melyik babakocsi lenne jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kisfiam 8 hónapos lesz , 10,5 kg , még nem ül stabilan . Nem találok olyan babakocsit ami igazán jó lenne.Tapasztalatokat is várok.a főbb szempontok

-Travel system - sokat autózunk . Mózes már nem kell neki

- Nagy kerekek a rossz utak miatt

- Jó lenne a 3kerekű de nem baj ha 4.

-15-20 kg-ig bírja.

Köszönöm

2013. aug. 7. 08:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Nagyon hajlunk a mura 3-felé csak nem találok közelben 100 alatt :( Megnéztem a quinnyt is , nem kicsi a lábtartója? Lehet , hogy csak Én látom annak :) Kedves Utolsó nem rossz a babának , hogy nem egyenesen fekszik le?Tehát nem a háttámla dönthető csak?
2013. aug. 7. 15:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak a 3. válaszolót értettem bocsi :)
2013. aug. 7. 15:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Mármint az ABC-re értetted? Egy kis dőlésszöge tényleg van, nem teljesen vízszintes, most újból kipróbáltam, meddig lehet hátrahajtani. Ha véletlenül elalszik a lányom, hátradöntöm, bár én nem szoktam teljesen. A háttámla és a lábrész külön állítható. Először mi is a murában gondolkodtunk, de nekem az sokkal nehezebbnek tűnt (szempont volt, hogy simán tudjak egyedül lépcsőzni is), így elvetettük az ötletet. Kipróbáltunk egész sokat a boltban, ez felelt meg minden szempontnak. Végül használtan vettük, szerencsére bírja a strapát. Remélem még egy 4. gyerek is ezt fogja koptatni :)
2013. aug. 7. 16:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát most már tényleg nem tudok dönteni :) Mindegyikről írnak jót és rosszat is :)
2013. aug. 7. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!