Drága babakocsik mitől jobban mint az olcsóbbak?
Látok 100ezerért is,és 15-ért is.
Kinézetre tetszik sokféle ártól függetlenül.
Mitől jobb egy 100ezres?
Városban normális járdán használva 1 évet az olcsó kereke is kibír.
Minden kocsinak meg van a funkciója. Nekünk egy quinny zapp xtrank van, mindenhol eltolom, könnyen csukom össze, befér a kicsi kocsimba. Nekem ezek voltak a fő szempontok. Erre volt és nem is sajnáltam a 60.000 forintot.
Csecsemőként nem is babakocsiztunk, csak hordoztam, így mikor ülni tudott akkor használtunk kocsit. Ehhez a kocsihoz nincs mózes, de nem is kellett, viszont autósülést rá lehet tenni, de sosem tettem. Még 3 gyermeket szeretnénk, őket is ki fogja használni és nem azon gondolkozom mennyiért tudom majd eladni. LEtojon, ha kiszolgál 4 gyereket is...
És aki nem tervez több gyereket,nem akarja autóba tenni,nem akarja tizedikre cipelni,csupán naponta egy órát tologatni a járdán?
Arra megfelel a belinkelthez hasonló?
Kedves Kérdező!
Nekem "no name" babakocsim van. Igazából nagyon sokat töprengtünk rajta hogy milyent vegyünk, rengeteget megnéztünk.
Három kikötésem volt: 1. kényelmesnek kell lennie 2. olyan kerekének kell lennie ami gumi ( és nem a habszivacs ami annyira divatos mostanában) 3. kellemesen rugóznia(ringatóznia) kell.
Megtaláltam nagyon sok keresgélés után, mindössze 45 ezerért.
Az eladó arcára kiült a döbbenet amikor ő rám akarta sózni a 138 ezres babakocsit, én meg mondtam neki, köszönöm de a célnak ez is kitűnően meg fog felelni. Nem városi bemutató babakocsit szándékozom venni.
Nézd, használod másfél-2 évig aztán kész. Utána már úgyis önállóan akar közlekedni, és nekem is szempont volt hogy nem lesz több gyerkőcöm.
Megmondom őszintén néha elszörnyedünk a párommal hogy sokszor milyen kényelmetlen babakocsiban rázkódnak (szó szerint!) szegény gyerekek, de anyukáról lerí hogy csak az a lényeg hogy nagyon márkás és disegn-os az a babakocsi amivel "meg lehet jelenni".
Sajnos ezt a szót már hallottam egy anyuka szájából...
Figyi, nem rallizni akarsz a babakocsival hanem sétálni. A legolcsóbb is kibírja ;-)
Szia!
Nem rábeszélni és nem lebeszélni akarlak semmiről se, illetve semmire se!:) Leirom a mi sztorink.
Egy babát terveztünk, egy ismerőstől vettünk meg nagyon sok mindent és ez miatt a babakocsit ingyen adta. Nem volt hiper szuper, 3 gyerekek kihordott, nagy batár Graco babakocsi volt. De mivel nem volt autónk és nem is nagyon mászkáltunk sehova csak az orvoshoz meg boltba, igy tök mindegy volt, szempontok nem voltak. Kezdő anyukaként nem is tudtam milyen szempontokra figyeljek!
Volt 8 hós a gyerek mikor elköltöztünk a szomszéd faluba. Autó nélkül, igy kénytelenek voltunk buszozni! Nahh akkor jött csak az atya isten:)))
Nehéz volt kényelmetlen a gyerek ahogy nőt egyre nehezebb tolni!
Elmentünk 10-11 hónapos volt a gyerek és a tescoba vettünk egy 10 ezres Hauck másolatot. Volt alatta egy fasza nagy kosár amit imádtam:) könnyű volt tolni könnyebben fordult és nem volt nagy nem éreztem magam olyan hülyén vele:D
Gyerek ismét nőtt pár kilót (10 kiló körüli volt) a kocsit megint egyre nehezebb volt tolni. Hiába forgott az első kereke nem birtam a gyerekkel befordulni egy sarkon rá kellett támaszkodjak és ugy fordultam vele!
Alig vártam hogy szépen sétáljon a gyerek és el birjam hagyni a kocsit.
Most hogy ismét terhes vagyok, nem sajnálom a pénzt a kocsira. Kinéztem már egyet és alig várom hogy megvegyük.
Még mindig nincs autónk, de igenis travel systemes lesz.
Sajnos olcsó husnak hig a leve! Ha most veszel egy olcsót a babád nőni fog egyre irányithatlanabb lesz a kocsi. Menned kell majd boltba orvoshoz, barátnőzni, sétálni. Hidd el nem mindegy mennyit költesz rá...
Boltba,orvoshoz nem babakocsival,hanem autóval fogunk.Orvoshoz nem vihető fel a babakocsi,boltban ott a babahordozó rész.
Ténylegesen csak sétához kell.
Boltba kocsival járok most is,beteszem az autós ülésbe,boltnál kiveszem,és átteszem a bolti bevásárlókosár ülésrészébe.
Nem spórolásképp,csak feleslegesen nem szeretek költeni.
A gyerekülés 70ezer volt,arra nem sajnáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!