Mi a véleményetek a Baby Merc Agat Lux babakocsiról? Régebbi tapasztalatokat olvastam, de még most is jók ezek a babakocsik? 30 Hk
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 12:49
1/3 anonim válasza:
Ezek nagyon rossz minőségű babakocsik, két ismerősömnek is volt, pár hónap után mind a kettő kidobta.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De mi volt vele a baj? Az a helyzet, hogy fogalmam sincs milyen babakocsit vegyünk. Az az egy biztos, hogy hordozót és mózest is szeretnénk hozzá, mert mindkettőt tudnánk hasznosítani. A másik problémám, hogy nem tudom melyik a jobb: a bolygó kerekes, vagy a fix.
2013. ápr. 9. 17:19
3/3 anonim válasza:
Ezek a lengyel kocsi mind vacakok, dög nehezek, kitörik a kerekük, szétesnek az illesztések.
Amire még nagyon figyelj, hogy a legtöbb ilyen 3 funciós kocsihoz nagyon vacak hordozó van, ami nem biztonságos és nagyon kicsik is így én abba nem raknám a gyerekem a kocsiba.
Nekünk a garco symbi nagyon bejött, hátul nagy fix kerekek elöl bolgyósítható kisebbek, de nem nagyon picik, teszttel rendelkező ülés van hozzá. Vagy olyat nézzél amihez maxi cosi hordozó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!