Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Baby Merc...

Mi a véleményetek a Baby Merc Agat Lux babakocsiról? Régebbi tapasztalatokat olvastam, de még most is jók ezek a babakocsik? 30 Hk

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon rossz minőségű babakocsik, két ismerősömnek is volt, pár hónap után mind a kettő kidobta.
2013. ápr. 9. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De mi volt vele a baj? Az a helyzet, hogy fogalmam sincs milyen babakocsit vegyünk. Az az egy biztos, hogy hordozót és mózest is szeretnénk hozzá, mert mindkettőt tudnánk hasznosítani. A másik problémám, hogy nem tudom melyik a jobb: a bolygó kerekes, vagy a fix.
2013. ápr. 9. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek a lengyel kocsi mind vacakok, dög nehezek, kitörik a kerekük, szétesnek az illesztések.

Amire még nagyon figyelj, hogy a legtöbb ilyen 3 funciós kocsihoz nagyon vacak hordozó van, ami nem biztonságos és nagyon kicsik is így én abba nem raknám a gyerekem a kocsiba.

Nekünk a garco symbi nagyon bejött, hátul nagy fix kerekek elöl bolgyósítható kisebbek, de nem nagyon picik, teszttel rendelkező ülés van hozzá. Vagy olyat nézzél amihez maxi cosi hordozó van.

2013. ápr. 9. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!