Babakocsiról kérnék véleményt? Espiro Vector Lite vagy Quinny Buzz használtan? (Árban megegyeznek) Írnátok tapasztalatokat a 2 babakocsival kapcsolatban?
Nekünk mindkettő van :) Mindkettőt szeretem nagyon. Egy baj van igazából mindkettővel, hogy kicsi a bevásárlókosár...
A quinnynek hamar lekopnak a feliratai, és ha max.ra van kihúzva a tolókarja akkor kcisit olyan lötyögős, gagyibb benyomást kelt. De ha nem vagy nagyon magas akkor nem kell kihúznod és úgy teljesen oké :)
Nekünk mondjuk XL-es ülés van, mert a kisebb, újabb szivacsosba olyan másfél éves korú gyereket, már cipőkanállal kell belepréselni:) Pl. télen nagykabátban.
Az Espiro olcsóbb az az előnye, mi 74 ért vettük az egész szettet.
Nekünk Buzz volt, én iszonyú gyorsan eladtam... Amíg ücsörgött benne a fiam addig nagyon jól elvolt benne, és én is imádtam, mert nagyon könnyű volt irányítani és stabil is volt.
Viszont aludni az istenért nem akart benne a fiam, ha lefektettem az ülőrészt, szerintem kényelmetlen volt neki a kagylós ülésben feküdni., és jött az ordítás. 8 hónapos volt mikor kaptuk, 9 hónapos korában el is adtam...
Leírnám az Espiroról a véleményem, ha valaki ide tévedne.
Kicsi mózes, nem dönthető a háttámlája,kicsi bevásárlókosár, gyorsan kopó kerekek,sportrésze csak kagylóba dönthető, és pici a napvédő teteje, semmit sem ér, ja és a bizt. övét a gyerek 1 kézzel kikapcsolja! Nekem álmaim kocsija volt a gyerek 5 hós koráig, majd kiderültek a hibák. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!