Babakocsikérdés? Mennyire jók az esernyőre csukható babakocsik kerekei terepre?
Figyelt kérdés
Idén augusztusban repnapra készülünk Kecskemétre, és visszük az akkor majd 19 hónapos fiunkat is. Már szépen megy, de a biztonság kedvéért vinnénk egy esernyőre csukható babakocsit. Mennyire strapabíróak ezeknek a kerekei terepre?2013. ápr. 2. 13:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy mekkorák a kerekei. A miénké elég nagy, ami jó volt, mert a túl pici kerék mindenben elakad. De pont amiatt nem használjuk már azt a kocsit, mert ahogy nőtt a gyerek és egyre nehezebb lett, valahogy nem volt olyan könnyen irányítható, jobban elakadt, nyeklett - nyaklott. Szóval nem tudom... én nem használnám a helyedben, de persze nem tudom, hogy milyen terepre gondoltál. Eleinte nagyon jó volt nekünk ez a babakocsi, de 10 kiló fölött már az az érzésem volt, hogy szét fog esni a gyerek alatt, ahogy az útpadkákon föl - le emelgetem vele, meg próbálunk átjutni a kátyúkon, hogy közben ne törjön bele a kerék(Budapest...no comment).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!