Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Drága babakocsik mitől jobban...

Drága babakocsik mitől jobban mint az olcsóbbak?

Figyelt kérdés

Látok 100ezerért is,és 15-ért is.

Kinézetre tetszik sokféle ártól függetlenül.

Mitől jobb egy 100ezres?

Városban normális járdán használva 1 évet az olcsó kereke is kibír.

2013. jún. 19. 14:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

igen, csak te a drága 100.000Ft-os babakocsidat el tudod adni mondjuk 40.000-ért, buksz rajta rengeteget, akár egy új kocsin.

én pedig árában eladom

2013. jún. 19. 14:52
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk azért arra befizetek, hogy egy 15 ezres babakocsit egy év használat után 15 ezerért eladsz.
2013. jún. 19. 14:55
 13/29 anonim ***** válasza:
Meg mi az, hogy buksz rajta? Persze, hogy "buksz rajta" hiszen arra veszed, hogy használd, nincs ingyen semmi. Minden esetre én nem azért veszek babakocsit, hogy azon gazdagodjak meg. Sőt, általában semmilyen használati tárgyat nem úgy veszek, hogy majd mennyiért tudom eladni. De ez én vagyok:)
2013. jún. 19. 14:56
 14/29 A kérdező kommentje:

Privátban irónak: pierre cardin babakocsint tuti nem lesz,használt nem kell,újonnan irtó drágák,és 3 gyereket sem tervezek,hogy ki kellene birjon 10 évet :)

De azért köszi.

Néztem drágábbakat,is olcsóbbakat is,tologatni lehet mindet amit néztem,(szerencsére jó a járda felénk). Súlya,kocsibapakolhatósága nem számit,nem fogom cipelni,se kocsival hordozni.

Autóba valót már vettünk,annál nem érdekelt hogy drága,fontosabb a törészteszt és hasonlók.

2013. jún. 19. 14:57
 15/29 anonim ***** válasza:
19%

majd ha használod rájössz

a noname sőt a pierre cardin kocsinak kitörik a kereke, eltörik a tolókar,nemlehet padkán billenteni, lépcsőzni pláne...

amik jobban izgatnak, hogy nem bőrbarát a huzatuk, 2 mosás után kikopik és szanaszét szakad.

több babakocsin túl vagyunk, nem írok számot, mert közbotrányt okozok, jelen pillanatban a piacon lévő egyik legdrágábban találtam meg amit kerestem és a kisfiam is szeret benne ülni, ami nem utolsó szempont

2013. jún. 19. 15:13
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
akciósan vettem majd féláron és ugyan ennyiért el is tudom majd adni(stokke komplett 239000-ért vettem)
2013. jún. 19. 15:14
 17/29 A kérdező kommentje:

240ezer??? féláron?

Ennyiért inkább cipelem én folyton...

2013. jún. 19. 15:26
 18/29 anonim ***** válasza:

Az első kocsinkat 29ezer ft-ért vettük az auchanban kb 6 éve. Talán a 3. használat után kiesett a kereke. Férjem megcsinálta, de újra és újra kiesett. Akkor vettem egy peg perego-t, ami szerelem volt egyből :))) Azóta 3 gyerkőc van, rengeteg kocsit kipróbáltunk, de ezt a márkát imádjuk, és ez nem is a legdrágább.

Amit meg el se tudok képzelni, hogy 15 ezerért új kocsit kapsz úszülöttnek? Mert én ennyiért csak ilyen tili-toli szaladgálós kocsit láttam eddig.

De szerintem ha használtan vennél egy bevált típust, azzal jobban jársz, mintha ugyanannyiért veszel nonamet újonnan.

2013. jún. 19. 15:27
 19/29 anonim ***** válasza:
*a szaladgálós kocsi alatt azt értem amibe beleülteted a gyereket ha elfárad, de nem fektethető, nem télíesíthető stb
2013. jún. 19. 15:29
 20/29 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt láttam 15ért boltban.

Újszülöttnek is való,lábzsák van hozzá.

Tologattam,egész tolható.

Nem szándékszom a legolcsóbbat megvenni,a kérdés azért lett,mert nem jöttem rá,márkán kivül van-e bármi amiért megéri drágát venni.

2013. jún. 19. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!