Augusztusban születendő babának mindenképpen mózeskosaras kocsit vegyünk? Vagy a travel system hordozós kocsik is alkalmasak újszülött számára?
Megmondom őszintén,45e forint alatt szeretnék kocsit találni.Tudtok ajánlani ebben az árkategóriában újszülött számára?
A Bertony Foxy set travel system (azt hiszem ez a neve) pl alkalmas lenne szerintetek?Vagy inkább lengyel kocsi mózessel?Augusztusi baba lesz,szóval pont kifogjuk a téli időszakot.Köszi!
Mi is augusztusra várjuk, és mózeskosaras kocsink van. Eleve olyan típusú a babakocsink, hogy sportrészes+mózes+hordozó, és ezeket lehet váltogatni. Szóval másba nem is tudnánk rakni. Mindenesetre én is hallottam olyasmiket, hogy a kicsiknek nem a legkényelmesebb hosszútávon a hordozó. A mózesben el tud feküdni, az első pár hónapban még simán lehet használni. (Ha azt nézzük, mire tél lesz, addigra tök mindegy is, hiszen ki tudja hogy alakul az időjárás, de tán már ültetni is lehet őket, mire az igazán hideg idő jön.)
Ráadásul egyes mózeskosarakat lehet tenni kocsiba is.
Egyébként ha olcsón szeretnétek megúszni, ajánlom a bababörzéket, helyi baba-mama klubokat (akár neten is), online aukciós oldalakat, mert ott újszerű állapotban kaphatsz babakocsit, igényeidnek és a kereteknek megfelelően.
Ha még annyit hozzáfűzhetek, nekünk sokan mondták, hogy valóban nem érdemes túl sokat áldozni kocsira, mert nincs az az anyuka ismerős, aki a gyerek 3 éves koráig ne ruházott volna be minimum 3 babakocsira (elkopott a huzat, a kerék beragad, ha kell, ha nem forog a kerék, akadozik az összecsukás, és még sorolhatnám milyen problémákról meséltek).
Ha tudok még segíteni, írj nyugodtan ide vagy privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!