2.vagyok
Ennél a kocsinál annyit jelent a téliesíthető,hogy van hozzá egy lábzsák.Ami egy kis újszülöttnek vagy párhónapos babának nem elég.Kell a mózesrész amiben jól védve van.ja és ezt a kocsit csak hátulról tudod tolni,ami télen hidegbe nagy hátrány(még nagyobb gyereknél is).+ a kerekei is kicsik,hóban nem fogod tudni eltolni.Nem kell 100 ezres babakocsit venni,olcsóbban is nagyon jó kocsikat lehet kapni.Nekünk Kunert Vip volt,( [link] szerettem.Ez tényleg jól téliesíthető.Mi a vateráról rendeltük.Ha most lennék terhes akkor pedig nagy valószínűség szerint ilyet vennék.
Én azt mondom ilyeneken gondolkodjatok.
2.és5.vagyok
Az én kislányom is márciusi.Nekünk ugye a Kunert volt.De mint írtam a másodiknak (majd ha lesz)valószínű az Anmar Hiluxot venném.Én akkor is azt mondom mindegy hogy tavaszi,nyári vagy téli baba,a mózesrész kell.Nekem még ami tetszik:
[link] ez a kocsi nagyon tetszik.Ha most jönne a tesó lehet hogy mégse az Anmar Hiluxot venném hanem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!