Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen hordozót két éves...

Milyen hordozót két éves gyereknek nyaralásra és kisebb túrákra?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk, babakocsi sajnos nem fér már a kocsiba,illetve az úticélon sem lenne praktikus. Két éves a lányom, jelenleg 13 kiló. A legtöbb 14-15 kilóig jó,egyrészt határeset,másrészt kihasználni is jó lenne,nemcsak erre a hétre (nem gyakran,de most,hogy már ekkora szeretnénk néha túrázni is). Láttam ugyan 20+ kilosakat is,de aranyárban vannak. Milyen megoldást ajánlanátok?

júl. 18. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én Fizio Love Radiust használtam, kifejezetten kényelmes túrázáshoz. Mondjuk az is csak 15 kilóig jó. A Magyarinda kalandor 20 kilóig, azt ugyan nem használtam, de ha arról lenne szó, én olyant vennék ekkora gyereknek, főleg ha sokáig ki akarnám használni. Ha csak egy alkalommal kell, lehet kölcsönözni is úgy tudom hordozós klubokban.
júl. 19. 22:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Van egy hordozasi tanácsadó a környékünkön,de ő csak kicsi babakkal foglalkozik

Az egy nagyon jó kérdés ellenne e a gyerek benne,mivel soha nem hordoztam amit most már máshogy csinálnék (viszont állandóan a kezemben volt kicsikent,nem is tudtam mit csinálni mellette).

Szóval jó kérdés.

júl. 19. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A kendoorszag-ról bérelj egyet, ami szimpi - kiküldik, kipróbálod, nincs kockázat.
júl. 20. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!