Milyen színű sport babakocsit érdemes venni?
Nekünk világoszöld van. Rémálom. :D
Minden is meglátszik rajta.
Előtte a 3in1 kocsi fekete volt. Sosem sült meg benne. És valóban kevésbé látszott a kosz :)
A szürkén minden kosz látszik, mindegy, hogy sötét, vagy világos.
A bézs, homok, barna ilyen szempontból sokkal praktikusabb.
Ha csak szürke van a kinézett kocsiból, mindegy melyiket választjátok.
Világos szürke volt a 2:1 babakocsink, a sport részt még mindig használjuk otthoni, környékbéli sétákhoz. Az meglátszik rajta, ha sáros lábbal ül be a gyerek, más nem, pedig 1,5 éve használjuk szinte mindennap.
A futkározós sportbabakocsink mindig az autóban van, az kevésbé van kímélve. Fekete és szürke opció volt, így mi ismét a szürkét választottuk. Nekem nincs bajom vele. Ha sárosan mászik bele a gyerek az persze meglátszik, de mi mástól koszolódna úgy önmagában? Ezt fél éve használjuk, semmi bajom vele.
A 2:1 babakocsink párnája fekete. Minden kis szösz meglátszik rajta, nekem így kicsit igénytelen hatású, ezért eszembe sem jutott fekete babakocsit venni. Nomeg nekem sem tetszik annyira.
Ha megfelelo minosegu babakocsit vesztek nem kell a szin miatt aggodni.
Vilagos szinu a babakocsink,igen minden meglatszik rajta
De kit erdekel? Leveszem rola az osszes textilt kupolat is!
Be a mosogepbe 30 percre es gyonyoru tiszta-illatos
🙆♀️
Pápá foltok
Hagyomanyos ,atlagos babakocsiknal tudom nem igy mukodik.
Na olyat azert nem is vettem.
Es ahogy elnezem milyen jol tettem
Ariel Extra Clean mosógél
Oblitot nem hasznalok hozza!
Nyilvan folt fuggo is biztos azert, a mi babakocsinkba fagyi,csoki,gyumolcspure,esetleg olajosabb peksuti zsir foltja az atlag ami lenni szokott. Ezeket mindig gyonyorueneltuntette de tenyleg!
Es 30 perctol tovabb nemis szukseges mosnom se,mar kitapasztaltam.
Nem hagyom bele szaradni se. Ha meglatom hogy koszos mar dobom is a gepbe.
Nekem ez a babakocsi egy áldás de tenyleg a prakrikussaga miatt. Jartunk mar ugy hogy atazott a pelus es a babakocsi sport resze is pisi foltos lett.
Mas kocsinal biztos bepanikoltam volna hogy na ezt most hogy mosom ki rendesen?!
30 perc gépi mosas
1000 es centri !
Bedob a szarito gepbe es mar huzom is vissza a babakocsira a textilt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!