Milyen színű sport babakocsit érdemes venni?
Feketét semmiképp nem vennék, májustól szeptemberig meg fog benne sülni a gyerek.
Én valami szebb színt választanék őszintén szólva, pl. pirosat.
Feketét semmiképpen sem.
Én bezst vettem, meg csak csak kijon belőle a folt, de a barátnőm szürke babakocsijabol nem jön ki semmi.
Inkább bézs szerintem. Az úgyis uniszex szín
világosszürke. ha joie a márka, élőben a sötétszürke is fekete szinte... a világosszürkéjük szép, és ha jól emlékszem gépben is mosható a huzat. a fekete eléggé csúnya tud lenni ha kiszívja a nap, plusz meleg is nyáron
nekünk szürke a sportbabakocsi, kinderkraft all road, ez is mosható mosógépben. 1 éves a gyerek, kb fél éve használjuk, ezalatt nem szerzett olyan foltot, ami miatt mosni kellett volna. az övről a védőt mostam többször nyálfolt miatt, az kijött
Dehogy sül meg a feketében. Az igazi kánikulakocsink pont fekete volt. Hálós háttámlával, kiváló szellőzéssel, upf 50 faktoros xxl kupolával.
Középszürke kocsink is volt, azzal se volt gond.
Nagyon világos kocsit nem vettem volna. Bár egyik gyerekem sem evett soha babakocsiban, azért vannak olyan szennyeződések, amik elkerülheten (eső utáni felcsapódó sár, szmog, por..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!