Milyen babakocsit érdemes választani?
A 2-es példái nagyon jók arra, hogy mit kerülj, ha mondjuk emelned kell majd ;)
Egyébként röviden tömören olyat érdemes, ami a felhasználói igényeidnek megfelel.
Más kell annak, aki csak a parkban akar korzózni, de egyébként mindenhova autóval jár.
Más kell annak, aki 3 évig akarja egyfolytában nyúzni, mindenhova azzal menve. Tömegközlekedve, emeletre cipelve stb.
Hol fogod tarolni? (Lepcsozni kell majd vele?)
Miert szeretnel 3in1-t?
Milyen terepre kell? Aszfalt huplik nelkul vagy murvasabb vagy rosszabb minosegu ut?
Mennyi konkretan a max. osszeg, ami meg belefer?
Hasznalt is lehet vagy csak uj?
Tobb gyerekre tervezned vagy egyre?
En hasznaltan vettem jo allapotu babakocsit, aztan mikor kiderult, hogy nem jo, eladtam, es jott a kovetkezo, kiprobaltam, nem jott be, aztan ujra.
Vegul egy Cybex Eezy S+-nal lyukadtunk ki, ez 7,5 kilo, foleg varosi, de akar kicsit zotyogosebb terepre is meg oke. Kicsire csukhato, melyre dontheto a kupolaja, 180 fokig dontheto az ules. Lehet hozza kapni adaptert, igy 3in1-t lehet belole csinalni. Vagy textilmozest beletenni. Van belole twist+ valtozat, annal meg az ulest is el lehet 360 fokban forditani, es csak 1 kiloval tobb. Magas szulokent is kenyelmes tolni. Szuper a rugozasa. Ez az a babakocsi, amire ilyen suly mellett viszonylag nagy kereket raktak, kategoriajaban ilyen jot meg nem lattam. Azota nem csereltem le, es ha lenne meg gyerekunk, kezdettolezt hasznalnam. Marcsak ritkan ul bele a 3 evesem, mikor sietunk a nagyert a suliba, de meg siman belefer. Imadom. Es el is fogom tudni adni, mert hiaba hasznaltuk rengeteget, nagyon jo allapotban van tovabbra is.
Btw., az elso gyerekem sirt a vadiuj, nagyzulok altal vasarolt Peg Perego 3in1-ban. Neki mindegy lett volna, milyen a babakocsi, csak ne rakjam bele.
Én használtam már olcsó Kunert márkát az első gyereknél (kb. 2-3 hónapot bírtam vele, eladtam, nagyon gáz). Aztán volt egy Espiro sportbabakocsi, azt szerettem, de az csak sport.
A másodiknál volt egy Touragoo Flame kocsink, az egész jó, a Kunert után szintlépés, de még nem a csúcs messze. Használható, elérhető árú kocsi.
Aztán váltottunk a számunkra legjobbra: Peg Perego Book Plus kocsink van. Azóta még egy gyerek használja már, tökéletes minden része. A mechanikája, a megoldásai, a súlya, kényelme, stb. Minden szempontból tökéletes.
Most vettem még mellé egy Espiro Art sportbabakocsit, hogy ne a PP-t dobáljam ki-be a kocsiból egész nap, futkosósnak az Artot használom.
Szóval összegezve: a Peg Perego megéri az árát, még használtan is megvenném, biztos, hogy rendben lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!