Érdemes Cybex babakocsiba fektetni, ha több éves koráig szeretném használni?
Kicsit elvesztem a babakocsik választékában és mindenhol ezt a márkát ajánlják jobban. Ha már veszek egy babakocsit, olyat szeretnék, amit 2-3 éves koráig is hasznalhatunk.
Ha ajánlod, melyik típusát?
Nem befektetés. Használod és kész.
Nem státuszszimbólum, hanem jó minőségű, jó ár-érték arányú német kocsikat gyárt.
A típus meg attól függ, hogy neked mire kell.
Nem ugyanarra van a Priam meg mondjuk a Melio.
Én azt mondanám, érdemes, holott nekünk csak a "szaladgálós" sportbabakocsink ez a márka. De évek óta bírja a gyűrődést, minőségi, kompakt - holott az egyik legalapabb modell volt.
Hogy nektek melyik modell kellene, azt az igényeitek és a pénztárcátok szabja meg, ezt csak te tudhatod eldönteni.
Hat, nem biztos, hogy vegig fogod hasznalni ugyanazt a tipust evekig, mert jol mondja a 2-es, attol fugg, mire kell.
Pl en 1 evig hasznaltam az elso, nagy, 3in1 babakocsinkat, kezdetben mozessel aztan a sporttal, de mindenhova gyalog jartam, buszoznom nem kellett es autonk se volt.
Igy nem volt problema a 12 kilos babakocsi+ gyerek sulya, ritkan kellett megemelnem.
De aztan lett autonk, abszolut nem volt praktikus, elfoglalta az egesz csomagtartot, nehez volt ki-be pakolni, emelgetni, na meg ugye feleannyit se setaltam onnantol kezdve rossz jardakon, igy ertelmet vesztette a nagy, nehez, nagy kereku babakocsi.
Akkor csereltem le egy esernyore csukhatora, ami konnyu, kicsi, celnak megfelelt.
Szoval ha 2-3 evig tervezed hasznalni, nagyon alaposan at kell gondolni, hogy melyiket kene venni. De lehet nem fog osszejonni es 2 babakocsi kell.
Te tervezed a gyerek meg majd elődönti hogy benne marad-e.
Viccet félretéve, a kisebb lányom 9 hónapos koráig maradt meg benne. Nem lett volna értelme vagyonokat kiadni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!