Mikortól kell lábzsákot használni a babakocsiba?
Már ez is sok.
Vagy overál vagy lábzsák (már ha a bélelt verzióra gondolsz és nem az orkán szélfogóra).
A kettőt egyben nagy mínuszokban használtam csak.
Volt hogy én is használtam már, akkor én is lazábban öltöztettem. Igazából csak lusta voltam szenvedni a bundazsákkal.
Rendes esetben én 5 fok körül veszem elő. Azelőtt viszont bundazsák/overál, ami alá rétegesen öltöztetem. Egy kis pléd mindig nálunk van, ha fújna a szél. Akkor hidegebb érzetű minden.
Szerintem ez így sok és kényelmetlen. Harisnya, nadrág és overál? Ja és még zokni… Mit adsz rá mínuszban?
Most én úgy vinném ki, hogy rövid ujjú body, pamut rugi, rá az overál, és betakarnám egy takaróval. Sokkal kényelmesebb lenne a babának is, hogy nincs rajta 5 réteg ruha.
A lábzsákot én akkor használtam, ha fújt a szél.
Ha pedig már nagyon hideg van, akkor ugyan így body, rugi, overál plusz bundazsák vagy jó vastag takaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!