Hogy oldanátok/oldottátok meg ha a gyermeketek nem maradt a babakocsiban?
Nem írtad hogy a mózesben, az autós hordozóban vagy a sportülésben döntve van-e a kicsi. Nekem kb ekkor kellett autós hordozóra váltani (3 az 1-ben babakocsi), azt jobban szerette, olyan 4.5 hónapos korában meg döntött sportülés.
Hordozáshoz érdemes használtan nézni marketplacen dolgokat. Én onnan vettem, 3 félét is, mind szép állapotban. Végül mi nem is használtuk, csak kipróbálva volt, utálta a fiam, így gyönyörű állapotban, töredék áron adtam tovább.
Bocs, tényleg nem kötözködni akarok, de nem értem, hogy lehetséges, hogy a mai gyerekek jó része nem szeret a babakocsiban lenni.
A gyerekeim jó 30+ éve voltak babák, de ök (és tényleg minden ismerös babája is) imádták a kocsit, ott tudtak a legjobban lenyugodni. Ez annyira igaz, hogy sokszor a szobában is beletettem öket, ha túl nyügösek voltak, kicsit tologattam és nagyon hamar megnyugodtak.
Nem tudom, a mostani kocsik másmilyenek, vagy mi lehet az oka?
Használtan vettem csatos hordozót.
A mózest nekem is mindkét gyerekem utálta, így az autóshordozót használtuk mi is a babakocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!