Tényleg ártalmas a kenguru?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ártalmas, sőt a hordozóra is azt írták.
Igaz ez?
Pont most rendeltem egy kengurut, hogy mikor nagyon nyűgös a babám, kicsit abban hordoznám a házban, és közben tudnék csinálni pár más dolgot is, ő pedig megnyugszik mert velem van addig is.
De ha ártalmas rá nézve, akkor nem teszem bele.
2022. szept. 11. 15:33
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
A karikás kendő jó ha nem akarsz a kötéssel kínlódni. Pofonegyszerű megkötni.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segítettek!!
2022. szept. 11. 19:18
14/17 anonim válasza:
Lepj be amugy facebook-on hordozos csoportba, nekem nagyon sokat segitett. Illetve ha van a kozelben hordozos klubb, oda erdemes elmenni, kolcsonozni is lehet altalaban toluk, igy talaltuk meg mi is a megfelelo eszkozt :)
15/17 anonim válasza:
Ha át is vetted volna a megrendelést, 15 napod van elállni a vásárlástól internetes vásárlás esetén.
16/17 anonim válasza:
Rugalmas hordozokendot nezz 2 honaposnak, kesobb mehet a csatos hordozo/meitai.
A legtobbet egyebkent azzal lehet artani ha kifele forditva hordozzak, ezt leginkabb kenguruban szoktak.
17/17 anonim válasza:
Rugalmas kendőt ajánlok inkább ilyen picinek. Pofonegyszerű megkötni. Még a férjemnek is ment 😁
De ha ilyesmiben gondolkozol inkább, a Close Caboo-t nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!