Miért van az, hogy a dohányzó kismamák szinte kikérik
maguknak, ha megkérdezik, hogy ártalmas-e, és a
válaszadók írják, hogy árt és ne cigizzenek?
Figyelt kérdés
Meg hogy senki se ítélkezzen, hát, szerintem ez nonszensz, persze, hogy nem tapsol senki se olyannak, aki direkt mérgezi a saját magzatát, babáját. És mindig a sok cigis anyuka bevédi egymast, hogy csak nyugodtan, nem árt az. Meg kikérik maguknak, hogy csak szuperanyák válaszolnak, akik pl leszoktak azonnal, mintha erre nem lenne bárki képes, meg mintha tényleg nem lehetne letenni, aki letette, az hazudik, csak titokban szívja...stb.
Mert gyenge akaratú nők azért.Én bátran dumálhatok mert amint kitaláltuk hogy jöhet a baba én azonnal le is tettem a cigit több mint 10 év kemény dohányosként.Rohadt nehéz volt de ne ezen múljon már.Ennyit meg lehet tenni szerintem hogy egészséges gyerek szülessen és elmondhassa magáról az ember hogy mindent megtett.Kifejezetten undorító mikor egy terhes nő dohányzik.
2022. aug. 4. 16:19
3/9 anonim válasza:
Mert önigazolásért jönnek ide.
És nem kapják meg.
2022. aug. 4. 16:24
4/9 anonim válasza:
Állandóan sírtok, hogy nincs időtök a gyerek mellett, de eree, hogy másokat szídjatok, hogy ettől jobb embernek képzeljétek magatokat, na erre mindig van idő. Egy nemdohányzó, nem kismama, lehet lepontozni.
2022. aug. 4. 16:58
5/9 anonim válasza:
Nekem sincs még gyerekem:) Mégis gusztustalan mikor dohányzó kismamát látok.
2022. aug. 4. 17:01
6/9 anonim válasza:
És neked most ettől
jobb lett, hogy kiírtad ezt? Ettől majd lesz olyan anyuka aki emiatt leszokik? Nemhiszem, sajnos.
2022. aug. 4. 17:36
7/9 anonim válasza:
Nyilván aki nem szokik le, bármilyen okból is, az megpróbálja nyugtatni magát, hogy nem is olyan ártalmas. Hogy elkerülje a kognitív disszonanciát. Szerintem nincs ebben semmi furcsa, ezek ismert pszichológiai mechanizmusok.
Szidalmazni nincs értelme senkit, ezzel pont azt a stresszt erősítjük, ami miatt dohányzik az illető. Szerintem a pozitív megfogalmazás többet segít: a baba örül minden szálnak, amit anya nem szív el.
2022. aug. 4. 18:15
8/9 anonim válasza:
Gyenge akaraterő,magukat nyugtatják, hogy nem lesz semmi baj, ez pedig önámítás.
Az Ő életük, én speciel szarok bele, hogy ki mit csinál, az viszont biztos, hogy sokat el árul egy emberről..
2022. aug. 4. 20:15
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, a saját dolgunkkal foglalkozom. Én nem dohányzom idegeneket meg nem akarok meggyőzni semmiről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!