Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nem vagyok nagyon képbe a...

Nem vagyok nagyon képbe a hordozókendő témában, de szemezgetek vele. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Majdnem 4kg-os a lányom, elég mozgékony. Mindenképp valami egyszerűt szeretnék, amit nem nehéz “megtanulni”, de mégse kenguru.
2022. aug. 28. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Liliputi.

Ha az ember belejön a kötésbe, pillanatok alatt megvan vele.

2022. aug. 28. 21:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Baby tai. Van egy alapja és könnyű kötni. Nem lehet elrontani. Én szeretem. Pl egy szövött kendő kötés nekem bonyolult volt .A csatos hordozók amit kb csak méretedre kell állítani kicsit nagyobb babáknál jó. Olyan 3 hónapos kor körül.
2022. aug. 28. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt ajánlom, keress egy hordozási tanácsadót, vagy klubot a közeledben, ahol tudsz próbálni, bérelni, megmutatják, hogyan kell használni. Nekem nagyon sokat segített a helyi klub, ahol többféle eszközt kipróbálhattam, mielőtt vettem egyet. Szuper dolog volt. Van, aki nem is vesz saját eszközt, minden hónapban bérel valamit a klubban, amihez épp kedve van
2022. aug. 28. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Karikás kendőt viszonylag egyszerű felkotni és újszülött kortól sokáig használható. Viszont a legjobb tanács valóban a hordozós klub, ott ki is próbálhatod mindegyiket és szakértők segítenek mindenben ingyen.
2022. aug. 28. 22:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Van tanácsadó a témában, esetleg keresd meg, tiktokon is vannak.
2022. aug. 28. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Milyen arban keresel?

Love Radius Pöti kendő vagy ha olcsobban, akkor Little Frog karikas szovott, kisbabas kendo pl. a Little Frog Quartz modellje, hatranya, hogy feloldalasan terhel

- Caboo Close, ez nagyon hasonloan tartja a babat, mint egy kendo, kicsit olyan, mint ket karikas kendo, ez nemfeloldalas, viszont csak 7 kiloig ajanlott, es csak elolhordozashoz

- Emeibaby hibrid csatos, ezt a legkonnyebb feltenni, es talan a legtovabb is ez hasznalhato a ezek kozul, ezt kesobb hati hordozashoz is tudod hasznalni, kolcsonozni is lehet a hordozotar.hu -tol postan, vagy szemelyesen a Hordozohaznal ki is lehet orobalni az Erzsebet krt 32 alatt(szinten lehet kolcsonozni).

2022. aug. 28. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Facebookos hordozó adok-veszek csoportokban érdemes nézelődni, 10 ezerért már kapsz jót, és akkor bátrabban fogsz kísérletezni. Egyébként szerintem is jó a baby tai, nekünk Gremese volt, használtan kaptuk.
2022. aug. 28. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Caboo Close. Nagyon bèna vagyok, ès nekem is sikerült belekötnöm a gyerekem.
2022. aug. 28. 23:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hordozási tanácsadót ajánlok.

Én próbáltam 5 féle eszközt is teljesen véletlenül alakult így.

Amire elsőre azt hittem szuper volt, és mindig ez lesz..nem is az volt a legjobb.

Pedig az elsővel szinte végig azt használtam,

2022. aug. 29. 00:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak :) A Caboo Close tetszik eddig a legjobban, azzal fogom kezdeni a próbálkozást.
2022. aug. 29. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!