Nem vagyok nagyon képbe a hordozókendő témában, de szemezgetek vele. Mit ajánlanátok?
Liliputi.
Ha az ember belejön a kötésbe, pillanatok alatt megvan vele.
Milyen arban keresel?
Love Radius Pöti kendő vagy ha olcsobban, akkor Little Frog karikas szovott, kisbabas kendo pl. a Little Frog Quartz modellje, hatranya, hogy feloldalasan terhel
- Caboo Close, ez nagyon hasonloan tartja a babat, mint egy kendo, kicsit olyan, mint ket karikas kendo, ez nemfeloldalas, viszont csak 7 kiloig ajanlott, es csak elolhordozashoz
- Emeibaby hibrid csatos, ezt a legkonnyebb feltenni, es talan a legtovabb is ez hasznalhato a ezek kozul, ezt kesobb hati hordozashoz is tudod hasznalni, kolcsonozni is lehet a hordozotar.hu -tol postan, vagy szemelyesen a Hordozohaznal ki is lehet orobalni az Erzsebet krt 32 alatt(szinten lehet kolcsonozni).
Hordozási tanácsadót ajánlok.
Én próbáltam 5 féle eszközt is teljesen véletlenül alakult így.
Amire elsőre azt hittem szuper volt, és mindig ez lesz..nem is az volt a legjobb.
Pedig az elsővel szinte végig azt használtam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!