Tudnátok nekem ajánlani tavaszra hordozókendőt? Több félét is látok és nem igazán tudok dönteni..
Nekem 6 kiloig a rugalmas, később viszont nem szeretett már benne lenni.
A rugalmas használtan vettem, mert nem akartam 15-20 ezret kiadni rá úgy, hogy lehet nem is szereti. Utána aztán a drága pénzen megvett szövöttbe már nem nagyon akart belemenni…Ajánlom ezt nektek is, vagy ha van lehetőség valakinél kipróbálni, hogy baba hogy bírja meg a te hátad hogyan bírja.
Lehet én vagyok gyenge, de én már a 4 és fel kilós gyetekkel is csak a boltig indultam el, mert nagyon nehéz volt. Apja viszont felvette hosszabb távra is, ő jobban elbírta.
Újszülött korában viszont idebent rengeteget volt rajtam, szerettem, hogy szabad a két kezem, bármit tudok csinálni szinte.
Hoppediz Osaka kisbabas kendom volt, hosszu, szovott, ferjem is hasznalta. Little Frog Quartz karikasom volt, ez szinten kisbabas kendo (nagyobb gyerekhez surubb szovesut erdemes valasztani, de azokat nehezebb kotni).
Caboo Close es Love Radius Pötim is volt, mindkettot szerettem.
Tavaszi babám van.
Liliputi rugalmassal kezdtük, nekem nem volt meleg nyáron se, szupereket aludt benne. Utána gremese mei tai volt majd liliputi csatos amikor belenőtt. Pluszba vettem egy liliputi karikást, ha csak pár percre kell beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!