Liliputi rugalmas kendőről vélemények, saját tapasztalatok?
3 hetes Babóm van. Eszméletlenül vágyik a közelségemre napközben, úgy érzem, hogy egy hordozó kendővel ki tudnám elégíteni mindkettőnk igényeit.
A Liliputi rugalmas hordozó kendővel szemezek, de még nagyon kezdő vagyok ebben a kendővel való hordozás világában, szóval minden tapasztalat, tanács érdekel.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.:)
Nagyon szerettem, de meg kell tanulni elég feszesre kötni. Egy hátránya van, hogy melegebb, mint a szövött kendő, mert 3 rétegben fedi a babát, csak így biztonságos a rugalmassága miatt.
A szövött kendő egy rétegben is biztonságosan tart. Ha van hordozós klub a közeledben, vagy akar a liliputi boltba el tudsz menni, kipróbálhatod mindkettőt.
Nagyon szépen köszönöm mind a kettőtöknek.
2.-nak: Most 4kg-nál tartunk, akkor még pár hónapig akkor tudjuk használni.
Ezt ajánlották többen is, már csak azért is, amit írtál, hogy egyszerűbb, és könnyebben meg tudom vele tanulni a helyes technikát.
Köszönöm azt a plusz tapasztalatot a két rétegű kendőről, akkor nem olyat nézek.
3.-nak: Még pénteken jelentkeztem a Liliputi klub csoportba, de még nem fogadták el a jelentkezésem. Ezért fordultam hozzátok, hogy addig szerzek innen is információt. Minél több vélemény, annál jobban tudok dönteni.
Én is a szövött és a rugalmas között vacilálok. Azt olvastam,hogy a szövöttet be kell "törni", és kezdetben nehezebb a felkötése.
Én imádtam, megváltás volt egy ölbe babával. Végre tudtam jönni-menni a lakásban, pakolászni, nem csak feküdni és szoptatni.
Később meitai-ra váltottunk, az is jó volt, csak mikor nehezebb volt a gyerek, azért nem volt már jó a hátamnak.
Egyet nem szerettem csak a kendőben, nyáron nagyon összeizzadtunk benne, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!