Győrben hol találom a legolcsóbb kombi babakocsit?(ami Mózesre vagy hordozóra szedhető)
Nézelődök interneten, nyilván, de hátha nincs minden boltnak weboldala. Eddig a legértelmesebb legolcsóbb áron 66 ezer volt.
20hkm
Lehet csak nem érdemes. Mi megszívtuk vele.
Amúgy ha elmondod a szempotokat segítek. Pont 2 hete vagyok otthon a győri kínálatba.
Ha csak ennyi a kritérium, hogy kombi legyen, akkor venni fogsz 1 gyerek alatt 3 babakocsit is. (általános tapasztalat).
Őszintén szólva, a kombik hordozói pláne ha olcsók, akkor tényleg csak arra jók, hogy legyen valami a gyerek feneke alatt, de egy ütközésnél ripityára törik a gyerekkel együtt. Persze ha nem igazán használnátok csak évi 2-3 alkalommal azzal tökéletes ez is.
Ha rendszeresen autóztok én pont a hordozón nem spórolnék, és pont nem győrben, ahol a forgalmi morál balkáninak mondható.
Ha jól érzem újat nezegetsz.
66 ezerért kombi kicsit tudod milyet adnak? Köszönet nem lesz benne.
Nagyon kicsivel szánj rá többet, és inkább vegyél használtan jobbat.
Akkor bőven jó amit néztem, csak hátha van olcsóbban is hasonló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!