Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Napernyő sportbabakocsira?...

Napernyő sportbabakocsira? Praktikus?

Figyelt kérdés

Használtok ilyet? Férjem fontosnak találja, de engem győzködni kell mert 20.000 Ft a babakocsihoz. Sportbabakocsit veszünk, én a szúnyoghálót mindenképp szeretném, esővédőt esetleg, illetve van egy univerzális bundazsákunk, abban reménykedem, hogy az hátha jó lesz hozzá, mert az se olcsó.

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat, hasznos kiegészítő-e a napernyő, és esetleg, hogy mik hasznosak még.

2022. márc. 31. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Nah a szunyoghalo egy masik marhasag. Foleg sportkocsira.ulni jarni tudo gyerek tudod mikor turi el,hogy behalozd.😅 Nem is lattam meg soha senkit,aki hasznalta volna,max a mozes kosarban,mikor altatta a gyereket. Elso gyerek?:)

Az esovedo az jo,mert ha elkap az eso utkozben,nem azik szet a gyerek.

2022. ápr. 6. 06:49
 12/14 A kérdező kommentje:
A szúnyogháló használatának a legfőbb akadálya, ha nincs. ;) (Én kevésbé tűrnék egy pvc fóliasátrat mint egy hálót.)
2022. ápr. 6. 07:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Vegyél XXL kupolás babakocsit és a probléma rögtön megoldódik.

En biztos hogy nem bajlódnék még az ernyővel is,szerintem csak egy plusz teher

2022. ápr. 6. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként itt most szél is fúj.Még a kezemből is kifújja az esernyőt,nem hogy kocsin.Kicsit baleset veszélyesnek érzem :o
2022. ápr. 10. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!