Megéri a cybex priam több mint 600 ezerért?
Már terhesség előtt is nagyon tetszett a priam babakocsi külsőre. Aztán miután megfogant a pici és elkezdtem előkeresni, illetve összeállítani akkor döbbentem rá az árára. Egy ideig parkoló pályára is tettem a témát, de így félidőnél újra beleástam magam a babakocsi témába.
Valamelyik nap voltam a Brendonba, és az új ABC design kocsit próbáltam ki, amit igen könnyű volt tolni egy kézzel is, állítható magasságú tolókara van, és jó rugózása. Alul a pakolós rész is igen nagy és nagyon szép. Sportrésze az so-so, kicsit szűknek tűnik nekem.
Kérdésem, hogy tényleg megéri a cybex dupla ennyiért mint az ABC design? Priamot még nem próbáltam élőbe, csak az ABC-t, az előbbihez Pestre kell felutaznom majd.
Nektek van tapasztalatok esetleg valamelyik fajtával, vagy márkán belül hasonlóval? Funkciókba én nem vettem észre különbséget, anyagot meg nem tudom nyilván. Márkát fizetném meg, mint egy tesla versus mazda között, vagy tényleg megéri az árát a cybex?
#11 Pont nekem nincs komplexusom, tudom amit tudok, nekem nem kell az utcára villogni a márkás babakocsi, a 100 ezresben is eljutottunk a pékségig meg vissza. Pont annak kellenek ilyenek, aki nem stabil lelkileg és ezzel akar bizonygatni kívülre. Áruld már el miben jobb a 600 ezres babakocsi mint a 100 ezres? A 100 ezres is gurult, bele volt kötve a gyerek, aludt benne, agyonpakoltam mindennel stb
Mit tud többet a 600 ezres de komolyan?
A kérdés így hangzott:
MEGÉRI?
Válasz: NEM
Miért? Mert a 100 ezres sőt a 70 ezres is megfelel a célnak. Tehát nem, nem éri meg.
Attól vegye meg, ő dolga. Ő kérdezte....
Szerintem nem éri meg, annyi a küoönbség konkrétan, hogy a Priam-hoz lehet sílécet venni:D
Nekünk Abc design volt, nagyon szerettem, aztán eladtuk, mert jött a második baba és kellett a testvérbabakocsi. Uppababy-t vettünk, ez sem olcsó, de nekünk nagyob bejött. Nem véletlen szerintem, hogy ez az egyik legnépszerűbb babakocsi Amerikában. Szimpla babakocsi, de ki lehet bővíteni ikressé/testvérré. Szóval nem kell emiatt egy full új babakocsit vennit, mert így is még úgy is lehet hasznalni. Harmadik gyerekkel használjuk már. A kinézete egyébként engem az Abc designra emlékezetet, ami nálam plusz pont, mert én nagyon szerettem a formajat.
Nekem a gagyinak titulált lengyel 70 ezres volt, 2.5 évig használtuk, napi szinten, nincs jogsim, tescot, pennyt jártam vele, vonatoztunk vele. Végigtúráztuk a Bükköt, a Mátrát, a Normafát, és semmi baja se volt.
2.5 év után egy alapos takarítás után 25 ezerért adtam el, újnak nézett ki.
Szóval ennek tükrében nem hiszem, hogy megéri egy ilyen drága kocsi,annyival többet nem tudhat, hogy kilencszer ennyibe kerüljön.
Nem járok ide fröcsögni, írtam egy tök normális választ a 9-es válaszomban. Semmi csúnyát nem írtam, semmi sértőt.
Erre te ide jöttél olcsójánosozni meg okoskodni.
Ne égessed már magad, pont te fröcsögsz itt ok nélkül.
Fogadd el, nem mindenkinek az a fontos, hogy a lakótelepen pózoljon a "játszin" a 600 ezres kocsival. De senki nem szidta a kérdezőt, én is annyit írtam neki, hogy szerintem inkább tegye el neki azt a pénzt, és vegyen egy olcsóbbat. Megfogadja megfogadja, ha nem nem, ő dolga. Te fröcsögsz itt össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!