160 ezerért megéri telefont venni?
Figyelt kérdés
Kb 2 de inkább 3 évre venném! Kamera nem igazán fontos.Inkább a telefon funkciója lenne fontos! Nem játékra veszem! Igazából azért kérdezem hogy megéri-e mert tudom ezt nekem kell eldönteni, de 3 évente veszek új telefont ezért kérdezem hogy mások hogy gondolják!? Köszönöm!2021. dec. 1. 19:43
1/7 anonim válasza:
Szerintem megéri, én is ilyen intervallumok tájékán szoktam új telefont venni, bár nem 160-ért, én 100 alatt.
2/7 anonim válasza:
Ha csak telefonálásra kell akkor felesleges ennyi pénzt elszórni rá.
3/7 anonim válasza:
Én is csak telefonálásra használom, egy banki app van csak rajra. Én se fizetnék ennyit érte.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak nagyon tetszik amit kinéztem és pont illene hozzám! Ami most van az már lassú meg gyenge készülék... ezért gondoltam hogy ha már dolgozom és túlórázok minden hónapban szinte akkor miért ne vehetném meg tudom hogy kicsit drága arra amire kellene de mégis húz a szívem hozzá...milyen durva egy telefonhoz húz az ember szíve... Itt tartunk sajnos!
2021. dec. 1. 20:51
5/7 anonim válasza:
Bocsi de ha csak telefonálásra használnád akkor elég lenne neked buta telefon is .
6/7 anonim válasza:
Ha van rá keret és valóban szükséged van rá, megéri.
7/7 anonim válasza:
Ha csak valóban telefonálásra használod akkor egy hagyományos nyomgombos mobil töredékért is megfelelő.
Ha okos telefont akarsz és még is használod másra is. pl email, facsé stb ami már nem csak telefonálás akkor ár érték arányban eldönthető hogy jó -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!