Mit tennétek a helyünkbe? Álombabakocsi vs ajándekba kapott
Abba bízva írok hogy valaki hátha tud nekünk egy tanácsot adni,ami sokat jelentene nekünk
Még a babatervezés előtt eldöntottük párommal hogy kunert lavado babakocsit szeretnénk
Aztán édesapukám és anyukám mikor megtudta hogy érkezik az unoka ajándékba vett egy új 3:1be babakocsit
Minden igényt kielégít,ugyanazt tudja mint a kunert árba is egyezik. Viszint nekünk ez nem a szerelembabakocsi
Két mondhatni egyforma babakocsival mit csináljak így nyilván amit mi szerettünk volna nem vettük meg így
Amit kaptunk eladni meg nem szeretném mert nyilván rosszul esne nekik
Ittlaknak tőlünk egy 10 percre így igazábol észre is vennék ha lecserélnénk arra mit mi szerettünk volna
Nagyon szeretnénk a kunert babakocsit de így nem tudjuk mi tevők legyünk
Szuleim se szeretném megbántani
Szerintem tök jó hogy ilyen aranyosak, és segítenek.
Nincs jelentősége hogy kunert vagy sem, a gyermek legyen egészséges, ez a babakocsi márka csak egy vágy...ilyen vágyakból számtalan kínoz minket, és ez egy remek lehetőség neked, hogy fejben egy lépést hátralépve ezt megvizsgáld, körbejárd, és bölcsebben gyere ki a történetből. Persze, jobb lett volna, ha megkérdeznek, de ez most így alakult. 🙂
Sok sikert és egészséget kívánok!
Tényleg nem is értem mi a probléma. Kaptatok egyet full ingyen. Majdnemcsak ugyan olyan, ugyan azt tudja...
Eladod, megsértődnek.
Legközelebb tisztázd előre, hogy mik a terveitek, nem kértek ajándékokat és meg van oldva.
De ez tenyleg csak hiszti, más a 2 kezét összetenné, ha ilyen szülei lennének
Szerintem jó előre engedd el ezeket a ragaszkodásokat adott dolgok iránt, mert lesz még pofára esés, ha megveszel valami drága cuccot a gyereknek, amit te elgondoltál, hogy milyen jó lesz majd neki, ő meg nem hajlandó használni.
Nálunk pl a babakocsi pont ilyen volt. Használtan vettük és még úgy is tiszta pénzkidobás volt, mert egy percig nem volt hajlandó utazni benne, csak hordozva. De sok dologgal jártunk még így, hogy szerintünk jó ötlet volt, aztán ajándék lett belőle másnak.
Lehet én vagyok a hülye de ez tényleg olyan gagyi probléma, hogy a legszebb kívánság amit kívánhatok, hogy ez legyen a legnagyobb bajotok!
Nem tudom meg van-e a baba, de én jobban aggódnék azon, hogy milyen lesz az első pár hét, hogy nem-e születik problémákkal, hogy jól fejlődik-e etc. Az hogy miben tologatod az őt nem érdekli, csak téged, de amíg ellátja a funkcioját, addig ezen stresszelni sajnos gyerekes.
Álom babakocsi... tesóm is költött egy valag pénzt egy hiper szuper mega meper márkás babakocsira, mert hogy ő sokáig akarja használni, meg kell egy fullos travel system, igaz a gyerekülést már megvették külön. Na most a travel system elpakolva csücsül és a gyerek még nincs egy éves.
Kunert, mint álombabakocsi?? Ez egy vicc?
Akkor érteném a sztorit, ha egy borzasztó Kunertet kaptatok volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!