Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennétek a helyünkbe? Álo...

Mit tennétek a helyünkbe? Álombabakocsi vs ajándekba kapott

Figyelt kérdés

Abba bízva írok hogy valaki hátha tud nekünk egy tanácsot adni,ami sokat jelentene nekünk

Még a babatervezés előtt eldöntottük párommal hogy kunert lavado babakocsit szeretnénk

Aztán édesapukám és anyukám mikor megtudta hogy érkezik az unoka ajándékba vett egy új 3:1be babakocsit

Minden igényt kielégít,ugyanazt tudja mint a kunert árba is egyezik. Viszint nekünk ez nem a szerelembabakocsi

Két mondhatni egyforma babakocsival mit csináljak így nyilván amit mi szerettünk volna nem vettük meg így

Amit kaptunk eladni meg nem szeretném mert nyilván rosszul esne nekik

Ittlaknak tőlünk egy 10 percre így igazábol észre is vennék ha lecserélnénk arra mit mi szerettünk volna

Nagyon szeretnénk a kunert babakocsit de így nem tudjuk mi tevők legyünk

Szuleim se szeretném megbántani

2021. szept. 11. 07:45
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
76%

Tudom, hogy most nagyon bevásárlási lázban vagy és egy textilpelus mintájára is rácsodálkozol milyen aranyos és sok szerelem dolog van, ez természetes :)

Hidd el, ha meglesz a baba és kicsit elmúlik az újdonság varázsa a babaholmik terén, te fogsz a legjobban örülni, hogy megkíméltek ettől a költségtől. Főleg, hogy azt mondod kb ugyanazt tudja.

2021. szept. 11. 11:08
 22/57 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk megkérdezhették volna előre, hogy jó lesz-e, de már mindegy.
2021. szept. 11. 11:10
 23/57 anonim ***** válasza:
43%
Bocs, de elég igénytelenek vagytok ha nektek egy Kunert Lavado az akkora álom, hogy most ezen megy a dilemma mert nem tudjátok elengedni 😂 még ha egy Cybex Priamról lenne szó akkor azt mondanám, hogy ok megértem a rajongást, de egy legalja Kunert … 🥴
2021. szept. 11. 11:18
 24/57 anonim ***** válasza:
75%
Jezusom ez csak egy babakocsi...enis ilyen voltam,aztan mar azt bantam meg,h nem hasznaltan vettem,mert minden nap huzom-vonom benne a gyereket,nekimegyek az ajtonak neha kifele menet,mindig rag benne,osszekoszoljuk,hiaba probalok ra vigyazni,ha minden nap nyuzva van az ugy is meglatszodik,annyiira felesleges puccosat venni...kiveve hacsak nem sima tiszta utra hasznalod majd vagy a teraszon :D
2021. szept. 11. 11:22
 25/57 anonim ***** válasza:
53%
Hogy lehet már leivénytelenezni valakit, mert fél millió helyett 150ezres babakocsi tetszik neki... Tudod ki az igénytelen? Aki nem fürdik, mos fogat, koszos a ruhája, nem az, aki nem szeretné egy használt kocsi árát költeni babakocsira.
2021. szept. 11. 11:28
 26/57 anonim ***** válasza:
89%

Egy Kunert babakocsit sose bánj! Egészen biztos, hogy minőségben nem rosszabb az, amit kaptatok, a Kunert az egyik legalja.

Nekem volt Kunert, 3 hét után adtam el, mint a szél, egy rakás k..i. Utána vettem jó kocsit, és abszolút azt mondom, hogy van értelme sajnálni ezt a dolgot, ha JÓ babakocsit akartatok, de egy Kunertet nem kell. Te is eladnád.

2021. szept. 11. 11:41
 27/57 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi pénzből, amibe ez kerül újonnan, az igazi álomkocsi használtan se nagyon kapható meg. Pl Stokke és társai, nem tudom pontosan, mik mostanában a menők az anyukák közt.

Ez egy olcsó kategóriás kocsi.

Én inkább azon akadtam volna ki, hogy újat vettek. Teljesen felesleges!

Sokkal minőségibb kocsit lehet kapni használtam “álom-állapotban” ennyi pénzért a különféle használt baba cuccokat hirdető oldalakon.

2021. szept. 11. 11:42
 28/57 anonim ***** válasza:
31%

A megoladas:

Anyu, apu, nagyon kedves tőletek hogy megvettétek ezt a babakocsit, de én régen eldöntöttem, hogy XY-t fogok venni. Biztosan vissza lehet vinni a boltba és ha a pénzt nem is adjak vissza, ki lehetne cserélni egy babaágyra/szekrényre/akármire.

2021. szept. 11. 12:20
 29/57 anonim ***** válasza:
66%

27, mert csak stokke lehet álom? :)

Nekem az lett volna a RÉMálom. Nagy, nehéz, ormótlan. Nem boldogultam volna vele a mi körülményeink között.

Nekem egy kicsi, keskeny, könnyű, megfordítható, teljesen fektethető, xxl kupolás kocsi kellett. Találtam a Cybexek között ilyet nem stokke áron.

150-ből minőségi német kocsit lehet kapni lengyel csoda helyett.

2021. szept. 11. 12:23
 30/57 anonim ***** válasza:
39%

29, úgy értettem, hogy manapság amennyire tudom az számít “álomkocsinak”.

Kérdezz meg fiatal anyukákat, mind abba van belebolondulva.

2021. szept. 11. 12:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!