Melyik a legkönnyebb autós hordozó?
Babócám 3 hónapos és naponta battyogok vele a nagytesóért az oviba. Van emeibaby hordozóm, de abban állandóan végigsírja szegényem az utat. Nem szeret benne lenni. Babakocsival, ha viszem és a mózest hagyom rajta, akkor azzal meg az van, hogy a babakocsit nem vihetem be, csak a babát, aki még sehogy sem tartja meg magát ugye, így két kézzel kell fognom, nem tudok segíteni a nagynak öltözni. Próbáltam, hogy inkább az autós hordozót rakom a babakocsira és abban tolom el, így az autós hordozóban be tudom vinni, lerakom mellénk, míg öltözünk. Viszont ez az autós hordozó, ami nekünk van, dögnehéz. A baba is 6,5 kiló, és együtt a hordozóval hát nem mondom, nagyon várom, hogy kiérjünk az oviból. Egy kézzel nem is bírom így az egészet együtt megtartani.
Más anyukákat látok, hogy mint egy ritikült az alkarjukra akasztrják a hordozót gyerekestől és mennek, én meg csak pillázok.
Milyen hordozó az, ami ilyen könnyű? Tudtok segíteni?

Mindegyik autós hordozó 4,5 kg körül van. Csak jobb kondiban vannak azok az anyukák.
Én se bírtam el, nem azért mondom.
Karikás kendőben vittem a kicsit. Nem végig, csak az emeletre, egyébként babakocsival.

Én is kendőt, később pedig csatos hordozót javaslok.
Nekünk is maxicosi van, elvileg könnyebb fajtából. Igazából nem nehéz, csak egyszerűen ezeknek a kialakítása olyan, hogy fogni, megtartani, mint valami kistáskát cipelni nehéz. Nyilván ha a 25 kilós zsákot viszed, az se könnyű, háton meg simán elboldogulsz vele. Szóval kendő, vagy hasonló hordozó, és abszolút mobilisak lesztek így. :)

Köszi lányok!
1-es: Én nem hiszem, hogy a jobb kondi miatt hordozzák alkarra akasztva a gyereket, úgy mint egy bevásárló kosarat. Tuti, hogy könnyű a hordozó és a gyerek is. :) 10 kilót akkor sem hordoz csak úgy könyökhajlatba akasztva egy nő, ha napi 5x gyúr. :D
3-as: van Emeibaby-m, de ordít benne a lányom. Nem szereti sajnos.

Három az egyben babakocsit vettem, amihez ezt a hordozót adták:
Tényleg könnyű volt.
Sajnos eladtam a babakocsit, mert túl lányos volt, és q második baba fiú lett. A mostani hordozó nagyon nehéz, visszasírom az előzőt! Mondjuk a gyermek sem kisdarab 😞 jó kis edzés..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!