Vélemény Gremese Baby Tai hordozorol?
Babám 6hetes, hihetetlen gyorsan no es szedi magara a kilokat.most tartunk 5.5 kgnal es 62 centinel.
Szeretném hordozni de nem találtam meg a megfelelo eszkozt hozza.
Ugy gondolom,hogy a kendohoz mar nagyok vagyunk súlyban vagy hamar kifogjuk nőni
Ami szimpatokus a Gremese Babay Tai de sok véleményt nem találtam rola
Én még nem hordozok, mert csak szeptemberben születnek majd, de a Liliputi csatos hordózót ajánlották a Gremesével szemben. Előnye, hogy születéstől cirka 3 éves korig használható, hordozhatsz benne, elöl, hátul, csípőn. A lényege ezeknek, hogy térdhajlattól térdhajlatig érjen, támassza a babát a hordozó. Van újszülött betétje, kapható szűkítő hozzá illetve terpesz szélesítő.
Én egy használtat vettem, kicsit már kopott az anyagnak a színe, de a csatok, tépőzárak (pl újszülött betét, alig tudtam kitépőzárazni), szivacsok/párnázat teljesen szuper állapotban van.
Egyébként lehetőség van bérlésre is, így ki is tudjátok próbálni, hogy végülis melyik típus a kényelmes nektek.
Én a liliputi csatosra gondolok... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!