Könyörgöm, ez egy csípőülőke, egy kombinált csípőülőke! 🤦♀️
Arra voltam kíváncsi, hogy aki használja szereti-e, használja-e rendszeres hordozásra, tényleg olyan könnyű ki-be tenni a gyereket, mint ahogy leírja?
(Utolsónak köszönöm, végre valaki meg is nézi rendesen a linket.)
Huh én csak annyiban tudok ehhez hozzászólni, hogy nekem hasonló a tomy kengurum a hát illetve a derék kialakítása.
Halál.. Egyáltalán nem kényelmes. Az most mellékes, hogy a gyerekeim se szerették (kb a naggyal ha 5x használtuk azt se tovább fél óránál, a kicsivel meg talán 2x de üvőltött benne) de ha szerették volna se tudtam volna használni mert úgy fájt a hátam.
Ha tudsz inkább próbálj helyben ha van baba boltban, mint megrendeled és nem tudod se használni se eladni. 🤷♀️
Ha csak alkalomszerűen használod, nem lesz semmi baja.
Mi csak vásárolunk vele, talán heti egyszer fél órát van benne a baba. A bugyikenguru még arra az időre is ártalmas, de ez nem az.
A hordozós klubot nem ajánlom. Én beléptem, két napot nézelődtem de nagyon besokalltam. Tele van unatkozó pénzes kendőnácival, ahol ha 30 ezer alatt veszel hordozót, már lebeszélnek mindenről. Bár lehet neked bejön a tanácsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!