Melyik a jobb a Maraya csatos vagy a Liliputi csatos hordozó?
Figyelt kérdés
#hordozókendő #Maraya
2021. jan. 9. 18:32
1/5 anonim válasza:
Kevesen lesznek olyanok, akik mindkettőt használták.
Én Liliputit használtam és szerettem. Annyi hogy hamar kopott a fekete öv és váll része - mondjuk én a bukások és nyálzás miatt sokszor mostam mosógépben, lehet amiatt.
Nagyon szerettük, könnyű volt használni, nem lazult ki használat közben és elől hátul hordozva is kényelmes volt mindkettőnknek.
3/5 anonim válasza:
Próbáltam, ismerem a Liliputit, Marayát, Ringát, Möbiust.
Liliputi, Maraya nekem nem volt kényelmes (egyik itt, másik ott vágott helyesen beállítva is).
Ringa nekem készült, de végül férjem adottságaira jobb volt, nekem pedig a Möbius jött be.
Próbálni KELL!
4/5 anonim válasza:
Kinek melyik. Érdemes előbb hordozó klubban próbálni, esetleg kölcsönözni, mielőtt megveszed.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz😊
2021. jan. 10. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!