Gremese mei tai, Emeibaby vagy Liliputi csatos hordozó? Melyiket válasszam? 4 hónapos kortól
Nincs hordozós klub vhol vagy ismerős, aki kölcsönadja?
Gremesèt a Hordozóházban nem szeretik.
Amúgy babakocsizunk, fiam imádja (még).
Csak ha olyan helyre megyünk kirándulni, akkor használnánk, ezért nem szánnék rá túl sokat.
ezek közül liliputi csatost próbáltunk (már nagyobb, önjáró gyerekkel) és gremesém pedig volt (mellette még egy karikás és egy kendős pod, utóbbi sajnos későn állt a házhoz).
Én imádtam a gremese MT-t. 4,5 éves koráig hurciztunk vele, bár tudom, hogy akkor már rég kicsi volt neki.
Nem használtuk állandó jelleggel, de pl reggel bölcsibe szaladás, vagy tavasztól-őszig fesztiválozás, majális, gyereknap... amikor elfáradt a kis lába... bevásárlások alkalmával... szóval nem ez volt a fő közlekedési eszközünk, de jó kiegészítése volt a babakocsinak, kismotornak, futóbiciklinek.
A gremesére pont azt mondták hogy nem hibátlan benne a baba helyzete.
Mi a tanácsadáson próbáltunk manducát. Végül magyarindát béreltünk, de nagyon hasonló a kettő. Eü hibátlanok, praktikusak. Előlhátul lehet bennük hordozni. Másodjára Love Radius Fizio van nálam, nekem ez picit kényelmesebb mert nagyon puha pántjai vannak viszont a kapucnija pl nem olyan jó.
Teljesen egyéni ez. A manduca jó, az tuti.
De több helyen is olvastam, hogy csatost csak már ülni tudó babáknak ajánlanak. A mei tai ebből a szempontból jobb. Ezért vagyok bizonytalan.
Ajánlhattok más fajtát is (az eddigieket köszi), viszont 15-20 ezernél többet nem szánnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!