Gyerekülés (0-25kg), menetiránynak háttal kell bekötni, de a hátsóülések a támla fele dőlnek így a gyerek kifelés fog dőlni. Hogyan oldjátok meg?
A gyerekülések alja sík igy ha háttal rakom be az ülést akkor kifelé fog dőlni a gyerek és a dönthető ülés sem praktikus, mert a háttámlától nem lehet eléggé megdönteni.
Szóval nem értem ezt a részét. Elvileg 15 hónapos korig háttal kell utaztatni a gyereket.
Nekünk ilyen ulesunk van és van egy szíj amit at kell kötni a gyerekülés háttámlaja mögött, és az autó hátsó ülése mögött van valami rögzítése.
De miért nem nézed meg a leírásban?
Hát ezt most nem is ertem kérdező. Nálunk nem lejt a hátsó ules. Másrészt a gyerekülésben sem derekszogben van a gyerek hanem kicsit döntötten.
Miféle autotok van egyébként?
3-as voltam
Opel astra g - itt egy kep: [link]
Persze, nem derekszogben van a gyerek benne, de a doles pont olyan , hogy nem jo.
"Elvileg 15 hónapos korig háttal kell utaztatni a gyereket."
Úgy érted, menetiránnyal szemben? Mert akkor rosszul tudod. Csak ha első ülésre rögzítenéd.
Hátul üljön csak szépen abba az irányba, amerre a többi utas. Ez a normális elhelyezés.
0-25 ös gyerekülést mindkét menetirányban be lehet kötni.
Ezeknek a gyereküléseknek a háttámlája dönthető. Kösd be, és döntsd meg annyira hogy ne boruljon ki a gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!