Milyen/melyik babakocsit válasszuk?
Jó ideje már nézelődök, hogy milyen babakocsit is vegyünk, így van néhány (elég különböző) darab, ami nagyon tetszik, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás :
- Quinny Moodd és Buzz
- Cam Taski
- Maxi Cosi Nova 4
- Peg Perego Ypsi
(ami még tetszik Stokke, Bugaboo)
Minden képen jó minőségűt szeretnénk, nem horribilis áron, ezért is tettem az utolsó kettőt zárójelbe.
Falun lakunk, de szerencsére jók az útviszonyok itt. Szeretünk kirándulni, így ez is egy szempont.
Kisfiamnak volt Quinny moodd sport kocsija, így csak ezzel az egyel van tapasztalatunk, de érdekelne a többi márka is.
Köszönöm szépen
Nyilván, hogy számít a külső is, nem értem, hogy ez miért lenne probléma.
Egyébként a kérdésem arra irányult, hogy a fent említett márkák közül melyiket lenne érdemes megvenni.
ÉN nem azért írtam, hogy nem igazán tesztik, hogy Veled kötekedjek,ezert nem is értem, hogy miért kell ilyen stílusban válaszolnod.
Kösz 👍
Én a Joolzt ajánlom, itthon csak outletben lehet kapni (pl minimix.hu) de nagyon jó minőségű német babakocsi, nagyon jó ár-érték aránya van főleg outletből, nagyon jó terepre és nem utolsó sorban gyönyörű babakocsijaik vannak.
A fentiek közül én a Camet és a Quinnyt kapásból kizárnám, előbbit a minőség miatt, utóbbit amiatt, hogy hatalmasak és 3 kerekűek. Kizárom a Maxi Cosit is, összecsukva katasztrófa, hatalmas, azt egy átlag csomagtartóba be nem teszed. A Peg Perego dolgaitól pedig sosem voltam elájulva, szerintem nem szépek és ez amit linkeltél szerintem terepre sem a legjobb.
Köszönöm szépen a segítséged és a válaszod.
Megfogom nézni, amit ajánlottál 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!