2:1 vagy 3:1 babakocsit válasszunk?
Nem tudom melyiket lenne célszerű választani?
1 autónk van, amit a férjem használ napi szinten munkába járáshoz, nem én a születendő gyerekkel.
Orvos, védőnő, gyógyszertár, bolt van a közelünkben (tényleg pár 100 méter csak), a napi sétát és bevásárlást könnyedén megoldom autó nélkül is.
Havonta 1-2 alkalommal mennénk nagyszülőkhöz, akkor kellene csak a kocsiba a gyerekülés.
Szerintetek hülyeség lenne ha csak 2:1 babakocsit választanék, mellé pedig egy autósülést 0-1 éves korig?
Vagy mindenképp 3:1 legyen a praktikusság, kompatibilitás miatt?
Szerintem jól gondolkodsz, csak arra vigyázz, hogy a sport rész is teljesen (vízszintesig) dönthető legyen.
Amúgy az autós ülések kg-ra vannak kalkulálva, nem korra. :)
Alapvetően nem rossz az elgondolás, de azért szerintem ritka használat esetén is jól jön az a funkció, hogy vázra pattintható illetve maga az, hogy a hordozó mobilis.
A 0-18-as gyerekülést pl: nem fogod tudni csak úgy bevinni a boltba bevásárláshoz. Ülni nem tudó gyereket kézben egyensúlyozni nem poén.
Én is ezen agyalok,nálunk is ez a fel állás.
Férjemnél van egésznap a kocsi azzal jár dolgozni.
Utolsó a kórházból hogy hoztátok ki a kicsit ?
Kézben ?
A mózest mi tökre nem használtuk ki, vagy 2-3x ha volt benne a fiam. Azt ugye autóba nem lehet bekötni (van ugyan néhány olyan márka, amelyiknek a mózesét be lehet kötni, de egyrészt ritka, másrészt nagyon durva árban van), mi meg olyan helyen lakunk, hogy a környéken csak kisbolt van, ott nem nagyon veszünk semmit, mert drága, inkább autózunk a távolabbi hipermarketbe.
Sétálni nem nagyon mentünk, mert ha levegőzni akartam vele, kiültünk a teraszra, udvarba, csak úgy a semmiért nem lézengek az utcákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!