Milyen babakocsit válasszunk a kislányunknak, aki november elején fog megszületni? Szeretnénk egy nagyon jó minőségű babakocsit (ára kb.230. 000 Ft-ig), ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
Váz:
könnyű, alumínium vázszerkezet
nagy kerekek (jobb, ha 4 kerekű), felfújhatóak
első kerekei bolygósíthatóak-fixálhatóak
könnyen tolható és kezelhető
nagy méretű bevásárló kosár
kicsire csukódik
Mózeskosár:
nagyobb méretű
Sportrész:
ülése teljesen dönthető
2 irányból felhelyezhető a vázra
Mi találtunk egyet, ami mindezt tudja: [link] . Viszont félünk a lengyel márkától. Van valakinek tapasztalata vele?
Abc design,Jané,Recardo,Concord
ezeket a márkákat mazsolázd át....a többi olyan amilyen..
Sajnos a legtöbb 3 funkciósnak kagylóüléses a sport része, mint a quinny-nek is. Ami kb 8-9 hós koráig nagyon szuper. De nálunk pl a baba szeret oldalt aludni, ezért aztán lecseréltük egy simán dönthetőre kb 10 hós korában, onnantól kezdve nem 20-30 percet aludt benne.
Az abc design mamba/cobra tetszett nekem a legjobban, főleg irányíthatóság szempontjából. De: az ülése nem teljesen ültethető, és mikor már nézelődni szeretne, akkor is csak az eget látja.
Volt concord neo-nk is, ami picit jobban ültethető a mambánál, de a tárolója alul egy vicc... Mint ahogy az abc design 3 tec-nek is.
Azt hiszem az anmar nevűből láttam egészen jól kinézőt (igaz nem toltam), aminek a sport része is tágasnak tűnt, és rendesen dönthető volt, és a kerekei is elég nagyok voltak. Ha kertes házban laktok, érdemes egy nagyobb babakocsit választani, ha esetleg még 1-2 évesen is abban szundítana :)
Tökéletes babakocsi nincs :)
hű, lehet, hogy nem is anmar volt :) gondolkodom, hátha eszembe jut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!