Milyen babakocsit válasszunk a kislányunknak, aki november elején fog megszületni? Szeretnénk egy nagyon jó minőségű babakocsit (ára kb.230. 000 Ft-ig), ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
Váz:
könnyű, alumínium vázszerkezet
nagy kerekek (jobb, ha 4 kerekű), felfújhatóak
első kerekei bolygósíthatóak-fixálhatóak
könnyen tolható és kezelhető
nagy méretű bevásárló kosár
kicsire csukódik
Mózeskosár:
nagyobb méretű
Sportrész:
ülése teljesen dönthető
2 irányból felhelyezhető a vázra
Mi találtunk egyet, ami mindezt tudja: [link] . Viszont félünk a lengyel márkától. Van valakinek tapasztalata vele?
aha, a tako jumper-re gondoltam :)
de hogy milyen a minősége... nem tudom.
aha, a tako jumper-re gondoltam :)
de hogy milyen a minősége... nem tudom.
Na ez szerintem nagyon szuper, a minőség adott, az ülés teljesen dönthető, 2 irányból feltehető, de ennek ellenére, meg a tolókar is átfordítható. Mikor már 7-8 kiló lesz a baba, nem akarod átfordítani, mert nehéz, de így ez is megoldva :)
Ami még fontos, ehhez tudsz venni maxi-cosi cabriofix hordozót is, ami szerintem a legtágasabb hordozó, és nagyon jó a minősége is! És bekötő talpat is lehet hozzá kapni.
Én szívesen keresgélek még, vagy 10 kocsit teszteltem az elmúlt évben (hobby), így sokat ismerek már :D
még amit néztem, az új quinny, a mood :) annak nem kagylós az ülése, a brendon honlapján megtalálod.
de egyébként ha falun laktok, akkor lehet, hogy elgondolkodnék egy sima, 4 nagykerekű babakocsin. Ilyenjei is vannak az abc-nek is, ha minőségit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!