Kutyasétáltatás mellé milyen babakocsit válasszunk?
Kutyával fogom sétálni vinni a picit is, nem tudom melyik kocsi lenne a praktikus. Nem akarunk 200-300.000-ért venni.
Köszönöm a tippeket.

Nekünk van egy háromkerekű triciklink, abba viszem, ha nem visszük a kutyát, és van egy csatos hordozőnk kutyasétáltatásra. Nekünk a hordozás volt a legpraktikusabb kutyasétáltatásra, mert nem találtunk olyan babakocsit, amivel nem borultunk bele az árokba, ha fél kézzel meg kellett tartani a 30 kg-s amstaffot is.
Bocsi, hogy nem babakocsit ajánlottam, de nekünk ez volt a legkézenfekvőbb, hiszen így mindkét kezem szabadon volt.

Mindenképp nagy kerekű kocsi javasolt. Nekünk egy felfújható kereked mamakiddies van, elég órmótlan darab, de szèp és mindenen átmegy. Lehet àllítani, hogy forogjon-e az első kerék oldalra, ami sok helyzetben szintén jó. 70-ért vettük alig használtan.
De póráz mellett elég nehéz vezetni, bár kèpes vagyok rá, ha muszáj, de én is a hordozást javaslom.

Hát én is kutyabzi vagyok, és a baba egyhetes korától sétàlunk, pedig januári. A pórázak miatt nehéz a bk, meg esetleg a többi kutya ráugorhat, de komolyabb gondunk nem volt ebből.
Sőt, játszózni is szoktunk, addig (kb 15 perc) kikötöm a kutyust, előtte lefárasztom.

Maclaren techno xt van nekünk. Ez annyira strapabíró, hogy nem kell újonnan megvenned.
Én használtan vettem 25 ezerért, tökéletesen működik, a lengéscsillapító miatt a rosszabb utakon is simán elmegy, 1 kézzel is egyenesen tudod tolni, fordítani és van, hogy földúton megyek vele. Fűben, kavicson, bárhol könnyedén elmegy.
Persze a kutyánk is jól nevelt, nem rángat, laza pórázzal jön mellettem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!