Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges szolnokon császárt...

Lehetséges szolnokon császárt kérni tervezetten? Kit válasszunk orvosnak?

Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 20:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
nem
2018. dec. 20. 20:11
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Persze hogy lehetséges, nyilván nem hivatalosan. Minnél nagyobb név annál könnyebb dolgod lesz vele.
2018. dec. 20. 20:19
 3/22 anonim ***** válasza:
64%
Persze. A kérdés csak az, mennyit szántok rá. 150-200 ezerért plusz terhesgondozási díj, sokan bevállalják.
2018. dec. 20. 20:43
 4/22 anonim ***** válasza:
34%

Vágysz rá hogy egy műtőben éberen az asztalon kipakoljanak és közbe panikrohamot kapj.

És arra hogy utána segítséggel menj wcre.

Katétert bevezetve feküdni ami megalázó ha összegyűlik egy csomó pes és senki nem jön kiüríteni.

Egy hatalmas hasi műtét ami után elviselhetetlen fájdalom van.

Konkrétan hetekig mozgás korlátozott vagy.

És nem beszélve hogy egy kockázat vérrög megterhelés esetén akár szétnyílgat elvérezhetsz.

Hogy

2018. dec. 20. 21:34
 5/22 A kérdező kommentje:

Nehéz döntés volt, hogy gyereket vállalunk mert én rettegek a terhességtől és a szüléstől ezért Altatást is kérnék hogy tudatomnál se legyek.

Vakbélműtétem azt is túléltem már. De másképp nem tartjuk meg a babát, ha nem lehet császár

2018. dec. 20. 22:22
 6/22 anonim ***** válasza:
7%

4- es, te nem vagy normális ...

Kérdező, külföldön lakom, ittlehet császárt választani, életem legjobb döntése. A műtét után 18 órával már otthon voltunk, olyan jól voltam, mintha mi sem történt volna. Minden csak hozzáállás kérdése.

A császár egy 30 perces rutin műtét.

2018. dec. 21. 00:14
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

??? Mi az, hogy másképp nem tartod meg a babát?

Te ne vállalja gyereket! Vagy ha lehetőséged van rá, még most vetesd el!

1. Lehet le tudsz fizetni valaki, aki feltrancsíroz, csak mert úri kedved úgy tartja

De

2. Ha rapidszülésed lesz, ami nem tervezhető, vagyis a megbeszélt előtt is beindulhat, akkor mit csinálsz?? Elmondom, szépen megszülöd.

3. Azért remélem felkelsz majd a gyerekedhez éjjel, ha éhes és sír, nem hagyod ordítani reggelig, mert te fáradt vagy!

2018. dec. 21. 06:27
 8/22 anonim ***** válasza:

Sima és császáros szülésem is volt...

Senkinek nem kívánom a császár utáni heteket!!!!

4-es lehet, kicsit túlzott....de az én valóságomtól nem áll messze.

2018. dec. 21. 07:39
 9/22 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy az altatásos császárba belehalhat a gyereked?Bár ez úgyse érdekel csak jajj te ne érezzél semmit... Jobb is ha elveteted, érdekes a kukactól nem féltél? Vagy szexelni is csak altatásban vagy hajlandó vagy azért az megy ébren is? Rohanj abortuszra szerencsétlen gyerek jobbat érdemel nálad.
2018. dec. 21. 12:09
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Ja és én pont a császárba haltam bele majdnem, és a baba is..és amiket a 4es leírt majdnem mind bejött. Pluszban a műtét utáni pokoli fájdalom, mikor ott könyörögtem bőgve hogy adjanak már valamit mert kiugrom az ablakon. Bár megmozdulni se tudtam nemhogy ugrálni. Pluszban mivel fertőzést kaptam, újra kellett műteni, én is és a baba is intenzíven voltunk, csoda hogy itt vagyunk. Ezerszer inkább szülnék simán mint egyszer császárral. Főleg Szolnokon.
2018. dec. 21. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!